iPhone X vs. iPhone Xs și Xs Max: care e mai rapid pe internet 4G LTE

iPhone X vs. iPhone Xs și Xs Max: care e mai rapid pe internet 4G LTE

Dacă te gândești să-ți cumperi un nou iPhone, iar viteza conexiunii la internet este cea mai importantă, în clipul de mai jos sunt comparate iPhone X, iPhone Xs și iPhone Xs Max.

Având în vedere afinitatea noastră pentru activități online, viteza conexiunii la internet a devenit mai importantă ca niciodată. Din acest motiv, operatorii de telefonie mobilă fac eforturi semnificative pentru a-ți oferi viteze foarte mari, chiar dacă există în continuare probleme semnificative de conectivitate într-o mare parte din teritoriul țării, mai ales la sate și pe drumurile naționale.

Încercând să ofere un răspuns la o problemă arzătoare, cei de la iClarified au realizat testul din imaginea de mai jos. Practic, au luat trei telefoane de top de la Apple și le-au testat în condiții identice. Este vorba de iPhone X, iPhone Xs și iPhone Xs Max. Având în vedere eforturile gigantului din Cupertino de a integra cele mai rapide modemuri în propriile aparate, rezultatele nu sunt neapărat suprinzătoare.

Este însă important de reținut faptul că nu vorbim despre modemuri 5G. Spre deosebire de alte companii din industrie care au promis că se vor îngrămădi să facă saltul la următorul nivel de conectivitate, Apple a optat pentru exploatarea la maxim a actualului 4G LTE.

În urma testelor realizate în aceleași condiții, iPhone X a obținut o rată de transfer de 71,7 Mbps. De două ori mai rapid este un iPhone Xs cu 161 Mbps. Cel mai sprinten dintre toate la capitolul conectivitate este un iPhone Xs Max cu 166 Mbps obținuți în test. Pentru că Xs și Xs Max utilzează aceeași combinațe de procesor, memorie RAM și modem, diferența dintre aparate s-ar putea să fie dată de fluctuațiile de rețea de la un moment la altul.

În orice caz, o viteză de 166 Mbps este o dovadă clară a faptului că, în final, o conexiune stabilă 4G LTE este mai mult decât suficientă pentru orice scenariu ai în minte. Asta nu înseamnă că vei obține și tu aceeași viteză, dar, mai mult ca sigur, un iPhone X este mai lent decât un Xs.

 

Citește și: