21 sept. 2018 | 08:05

iPhone Xs Max a desființat Galaxy Note 9 în teste și e cel mai rapid telefon

ACTUALITATE
iPhone Xs Max a desființat Galaxy Note 9 în teste și e cel mai rapid telefon

Indiferent de numărul de optimizări la care apelează producătorii de mobile pentru a înșela calificativele de performanță obținute în benchmark-uri, iPhone Xs și iPhone Xs Max au reușit să ”șteargă pe jos” cu telefoanele de top ale momentului. 

iPhone Xs, Xs Max și iPhone Xr nu au fost dezvăluite de mult timp, dar abia acum au ajuns primele unități la cei care au făcut precomandă din primul moment. Cu această ocazie, au apărut online teste de performanță, unboxing-uri, clipuri cu dezasamblări și nu numai. Practic, în cazul în care aveai o curiozitate vizavi de o comparație a forței brute între iPhone Xs Max și Galaxy Note 9, acum poți afla câștigătorul.

performanță 1 iphone

Cei de la Tom`s Guide au avut acces la telefoanele de top ale momentului, dotate de cele mai multe ori cu un Snapdragon 845, pentru a le compara cu creațiile proaspăt ieșite din Cupertino.

După cum se poate vedea în imaginile alăturate, noul lider absolut al pieței de mobile este iPhone XS Max. Telefonul Apple cu cel mai mare ecran de pe piață se laudă cu un salt de performanță important peste aparate precum OnePlus 6, Galaxy Note 9, LG G7 ThinQ sau Samsung Galaxy S9+. Am putea insista și pe faptul că bătrânul iPhone X lansat în 2017 este mai rapid decât recent anunțatul Note 9, dar aceea e o altă poveste. 

Deși la capitolul performanță multi-core vechiul SoC A11 Bionic nu este cu mult sub recent dezvăluitul A12, ambele au reușit să învingă detașat un Snapdragon 845 de la Qualcomm.

Singura excepție de la regulă a ieșit la iveală în testul de randare 3D din 3DMark Slingshop. Acolo, într-o manieră cât se poate de suspectă, învingător la puncte a ieșit OnePlus 6. În GFXBench 5.0/Metal, un alt benchmark de performanță 3D, iPhone XS Max a reușit să iasă din nou pe primul loc, în fața telefoanelor de top de la Samsung. Din nou, până și iPhone X este câștigător la puncte față de Samsung Galaxy Note 9.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele