Ultimele detalii despre noul iPhone îți arată ce trio pregătește Apple

Ultimele detalii despre noul iPhone îți arată ce trio pregătește Apple
Florin Cașotă
Florin Cașotă
17:25 27.08.2018

Foarte mulți fani ai Apple așteaptă cu nerăbdare să vadă ce telefoane va lansa Apple anul acesta. Nu vor mai trebui să mai aștepte mult, însă până atunci pot citi despre cum vor arăta noile iPhone-uri.

O sursă din interiorul Apple a confirmat că acesta este „anul S-ului”, făcând referire la faptul că noile telefoane vor folosi design-ul existent al iPhone-ului, dar că va fi îmbunătățit cu noi componente. De asemenea, pe măsură ce creșterea piaței de smartphone-uri încetinește, Apple vrea să crească prețurile telefoanelor sale pentru a-și păstra marginea de profit mare.

La ce să ne așteptăm în septembrie de la Apple:

  • Trei noi iPhone-uri. Ar trebui să se lanseze un upgrade la iPhone X cu o diagonală de 5.8 inci cu panou OLED. Odată cu acesta ar trebui să mai vină un model high-end mai mare, de 6,5 inci, tot cu panou OLED, apoi al treilea iPhone ar trebui să fie mai ieftin, să aibă o diagonală de 6,1 inci și panou LCD. Telefoanele cu diagonala mai mare ar putea avea dual-SIM în anumite regiuni (vezi China).
  • Telefonul ieftin de 6,1 inci ar trebui să fie disponibil în mai multe culori precum albastru, roșu sau portocaliu. De asemenea, marginile vor fi din aluminiu și nu vor fi colorate.
  • Toate telefoanele vor avea controlul prin gesturi introdus cu iPhone X și sistemul de deblocare Face ID. Este de așteptat ca telefonul de 6,5 inci să profite de spațiul mare și să-i dea posibilitatea utilizatorului să împartă ecranul în două (de exemplu să se uite în mail și în calendar în același timp), exact pe Android.
  • Nu s-au stabilit numele pentru noile telefoane. Noul telefon high-end s-ar putea numi iPhone Xs, în timp ce telefonul mai mare ar pute fi iPhone Xs Plus. Cât despre telefonul mai ieftin cu ecran LCD nu se vehiculează încă o denumire.

[readmore]

  • Alte lucruri pe care le-ar putea lansa Apple anul acesta: o versiune actualizată a AirPods, un nou ceas Apple Watch cu un ecran mai mare, un încărcător wireless, dar și un iPad Pro, fără buton, dar cu Face ID.

Așadar, să nu ne așteptăm la schimbări mari în materie de design, ci, mai degrabă, la o rafinare a conceptului, la o performanță mai bună a telefonului și la fotografii și mai de calitate. Vom vedea destul de curând dacă aceste informații se confirmă sau nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Bloomberg