iPhone X 2018 ar putea face un progres mult-așteptat la capitolul RAM

iPhone X 2018 ar putea face un progres mult-așteptat la capitolul RAM

Următorul iPhone X, pe care ar trebui să îl vedem în toamnă, va face un pas important în ceea ce privește memoria RAM pe care o va avea telefonul la dispoziție.

Telefoanele iPhone pe care le vom vedea în această toamnă au fost subiectul multor speculații în ultima vreme. În primul rând, s-a tot vorbit despre câte modele diferite vor fi lansate anul acesta, iar apoi au început să apară speculațiile despre tehnologia și diagonalele ecranelor, dar și despre designul pe care îl vor adopta noile smartphone-uri.

Nu s-a vorbit, în schimb, foarte mult despre specificații ca memoria RAM sau procesorul noilor telefoane. Asta cel puțin până acum, când pe Geekbench a apărut un telefon cu numele de cod ”iPhone 11,2”. Numele, firește, ar putea să nu însemne nimic, dar putem totuși să ne gândim la un eventual iPhone XI.

Sunt însă alte câteva lucruri despre care se poate vorbi. Unul dintre acestea este faptul că dispozitivul care a apărut în testele de benchmark are iOS 12. De asemenea, telefonul care a apărut pe internet are performanțe bune și în teste; a obținut 4.673 de puncte în modul single-core și 10.912 puncte în modul multi-core.

Scorurile sunt ceva mai bune decât cele pe care le poate obține iPhone X, așa că începutul e unul bun. Trebuie să ții cont de faptul că iOS 12 încă nu este complet optimizat pentru a fi oferit posesorilor de telefoane de la Apple. Cel mai probabil, nici procesorul ARM cu 6 nuclee, care rulează la 2,49 GHz, nu este atât de optimizat pe cât ar trebui.

Mai interesant de atât, însă, e faptul că noul iPhone ar urma să aibă 4 GB de memorie RAM. Ar fi o premieră pentru Apple, care până acum oferea telefoane cu 2 și mai nou cu 3 GB de RAM. Rămâne de văzut dacă se va adeveri asta și care dintre telefoane este iPhone 11,2.