29 mai 2018 | 08:13

Poza care îți arată viitorul iPhone mai scump, cu ecran mai mare

ACTUALITATE
Poza care îți arată viitorul iPhone mai scump, cu ecran mai mare
Răzvan Băltărețu/PLAYTECH

În toamnă va fi prezentat cel puțin un iPhone nou. Din detaliile de până acum se vehiculează că vor fi trei modele. Aceasta ar putea fi prima imagine cu cel mai scump.

Cât așteptăm un iPhone SE nou, cu ecran mai mare și eventual design de iPhone X, apar detalii despre modelele din toamnă. Viitorul iPhone X ar putea avea un ecran OLED de 6,1 inci cu aceeași crestătură ca până acum. Dacă imaginea de mai jos e veridică, atunci telefonul e deja în producție sau măcar ecranul acestuia.

iPhone scump 2018

Informațiile de până acum sunt despre trei modele. Numele nu sunt stabilite, iar Apple e într-o poziție ciudată. A lansat în 2017 două modele iPhone 8, în continuarea liniilor precedente, dar a și introdus iPhone X (zece). Astfel, lipsește un iPhone 9 și e incert cum vor fi numite noile versiuni.

Până acum se știe neoficial că va fi un model de iPhone X de 5,8 inci. Adică o actualizare mică pentru modelul deja existent. Apoi, un iPhone X Plus de 6,5 inci. Era așteptat și un iPhone X de 6,1 inci cu ecran LCD, dar dată fiind imaginea ajunsă acum online s-ar putea să fie o schimbare semnificativă.

iPhone design

Astfel, iPhone X Plus ar putea avea doar 6,1 inci OLED. Iar cel de 6,5 inci LCD va fi un fel de iPhone 8 Plus, dar mai ieftin decât modelul cu ecran mai bun. Cât despre noul iPhone SE ar putea avea 5 inci, ecran de tip iPhone X (poate chiar OLED) și să fie anunțat la evenimentul WWDC din iunie.

Problema Apple acum e că acea crestătură din ecranul iPhone X are nevoie de un ecran OLED. Asta pentru că doar acest tip de ecran are tonuri de negru perfecte, pe când negrul pe LCD e doar un gri spălăcit. Asta se vede cel mai bine pe LG G7 ThinQ sau pe Huawei P20. Ambele telefoane îți permit să dezactivezi zona decupată, dar lasă în loc o zonă gri, imperfectă.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele