iPhone 9 și iPhone XI vor costa o avere, dar vei fi împăcat cu asta

iPhone 9 și iPhone XI vor costa o avere, dar vei fi împăcat cu asta

Printr-un marketing creativ și un produs peste medie, Apple te-a făcut să cheltui mai mult pe telefoane, iar acest trend va continua în 2018 cu iPhone 9 și iPhone XI.

Nu știe nimeni cum vor fi intitulate noile smartphone-uri lansate de Apple în 2018. S-ar putea să vorbim de un iPhone X S, un iPhone XI, un iPhone 9 sau 8S. Numele contează însă mai puțin. Important este însă că vor costa mai mult ca în prezent și că prețurile exorbitante aproape că ți se vor părea decente. Gigantul din Cupertino te-a convins anul trecut că telefoanele au fost mai scumpe ca niciodată, iar acest trend va continua în 2018.

Apple iPhone prețuri

Graficul de mai sus ilustrează cât se poate clar faptul că majoritea celor care cheltuie bani pe un telefon Apple sunt împăcați în 2018 cu o valoare sporită de achiziție. Dacă ar fi să ne aruncăm la speculații legate de proiectele companiei conduse de Tim Cook pentru 2018, cei de la Apple Insider sunt de părere că va fi vorba de trei aparate noi cu prețuri de pornire de 700 de dolari.

Realist vorbind, două scenarii sunt cu adevărat posibile. Un iPhone XI cu un ecran OLED de 6,4 inci va fi o variantă mai mare a actualului iPhone X și va începe de la 1100 de dolari. Fratele său mai mic va avea 5,8 inci precum telefonul de top actual și va avea același preț de 1000 de dolari în SUA precum X. Un iPhone 9 cu o ramă inexistentă și un panou de 6,1 inci într-o carcasă apropiată de dimensiunile unui iPhone 8 Plus ar putea începe de la 750 de dolari.

Al doilea scenariu, un pic mai optimist, include un iPhone 10S Plus de 6,4 inci la 1050 de dolari, urmat de un iPhone 10S de 900 de dolari. Cel mai ieftin va fi un iPhone 9 sau 8S de 6,1 inci cu un preț de start de 700 de dolari pentru cea mai mică memorie internă.

[readmore]

În final, vei plăti mai mult ca în anii trecuți pe un telefon de top, iar Samsung va aplica o rețetă similară după doar câteva luni, pentru Galaxy S10 și Galaxy Note 10. Doar timpul ne va confirma dacă speculațiile de mai sus au fost corecte.

Apple iPhone X