iPhone 8 are probleme grave, dar Apple ți-l repară gratuit

iPhone 8 are probleme grave, dar Apple ți-l repară gratuit

Oficialii Apple au recunoscut că un lot destul de mare de telefoane iPhone 8 au probleme cu placa de bază și se reflectă într-un comportament ciudat al smartphone-ului.

În mare parte, telefoanele Apple sunt recunoscute pentru un grad sporit de stabilitate și o performanță peste medie. De-a lungul anilor însă, au fost sesizate mai multe circumstanțe în care prețioasele iPhone-uri și-au trădat utilizatorii. Nu au explodat din senin în masă precum Galaxy Note 7, dar s-au îndoit cu ușurință, s-au restartat din senin și s-au închis din cauza frigului cu 40% din baterie. 

Cea mai recentă situație neplăcută în care se află posesorii de terminale Apple este cauzată de iPhone 8. Telefonul de top al companiei nu a împlinit încă un an, dar deja s-au întâlnit mai multe situații în care se blochează, repornesc din senin sau refuză să mai finalizeze procesul de boot pentru a ajunge în meniul principal.

Dacă întâmpini o astfel de situație, Apple te invită să accesezi această adresă pentru a vedea dacă telefonul tău este eligibil pentru a fi înlocuit gratuit sau suferă de o altă problemă.

Din câte se pare, telefoanele iPhone 8 care prezintă simptomele de mai sus au o problemă cu placa de bază. Sunt potențial afectate unitățile produse în perioada septembrie 2017 – martie 2018.

Practic, vorbim de iPhone-urile produse în primele șase luni de la lansare, cu mențiunea că nu este vorba de toate unităție, doar de o parte dintre ele.

În cazul în care telefonul tău Apple se numără printre cele afectate, trebuie să mergi cu el la un service autorizat. Este însă important de reținut că, în cazul în care ai ecranul spart sau crăpat, vei fi nevoit întâi să plătești pentru înlocuirea panoului, înainte de schimbarea gratuită a plăcii de bază.

Dacă telefonul tău nu are niciun defect fizic, te poți aștepta să fie înlocuit gratuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI