iPhone 2018: noile telefoane Apple au o dată oficială de lansare

iPhone 2018: noile telefoane Apple au o dată oficială de lansare

Dacă visai de mult timp de la un iPhone 2018, te vei bucura să afli că noile smartphone-uri ale companiei americane au o dată oficială de lansare.

Este destul de dificil să ghicești planurile pe care Apple le are rezervate pentru toamna acestui an. De fiecare dată, o parte dintre particularitățile care definesc noile iPhone-uri ajung online cu câteva săptămâni înaintea conferinței efective. Cele mai multe dintre specificații își mențin însă statutul de secrete de care nu vei profita înainte de restul lumii.

Pentru lansarea iPhone 2018, oficialii Apple au organizat o conferință pe data de 12 septembrie la ora 10:00AM. Cel mai probabil, va fi vorba de ora locală 20:00 – Ora României.

Apple iPhone X mirrorApple nu prea a reușit să facă valuri în piață în 2018 cu hardware actualizat. Din acest motiv, se pare că cele mai interesante gadgeturi din portofoliul gigantului din Cupertino vor fi modernizate în amfiteatrul Steve Jobs din noul complex Apple din Cupertino. Atunci, ar trebui să fim asaltați cu terminale mai mici salu mai mari, tablete noi din game iPad Pro și, eventual, un nou Apple Watch.

A patra genereție a unui Apple Watch este foarte aproape. Dacă se confirmă zvonurile, ar trebui să fie primul ceas al companiei cu un cadran rotund, o performanță sporită și o ramă inexistentă pe margini. Referitor la noile iPhone-urile sau la iPad Pro, actualizările sunt relativ previzibile. iPad Pro 10.5 și iPad Pro 12,9 vor avea margini semnificativ mai subțiri și vor face automat de actualizări fără nici un fel de intervenție din partea ta. Suportul pentru FaceID din iPhone X va fi portat pe tablete.

Printre iPhone-urile care se vor lansa începând cu 12 septembrie 2018, unul sigur va folosi un panou de tip OLED. Cu numele de cod iPhone XS, acesta va fi oferit în două versiuni, de 5,8 și 6,5 inci. Pe lângă finisajele clasice, ar trebui să fie oferit cu o carcasă aurie ostentativă, la fel ca în cadrul de mai jos.

Apple iPhone

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: