12 feb. 2018 | 07:21

Instagram te va da de gol dacă ”păstrezi” amintiri din Stories

ACTUALITATE
Instagram te va da de gol dacă ”păstrezi” amintiri din Stories

Instagram a adus o mulțime de actualizări interesante în ultima vreme, dar cea mai nouă s-ar putea să nu fie pe placul tău.

Mai multe update-uri ale platformei Instagram au prins destul de bine la public în ultimele luni. Majoritatea sunt utile și adaugă un bonus experienței de utilizare, dar altele par să fie aduse doar pentru a te enerva.

Recent, a fost introdusă o funcție prin intermediul căreia alții pot să vadă când ai fost ultima oară activ pe platformă, într-o manieră similară cu Facebook. Intimitatea pe Instagram dispare încet, dar destul de sigur, pe măsură ce alte update-uri similare sunt introduse. Notificarea la screenshot în conversații există deja de ceva vreme, chiar dacă n-ai fost conștient de ea.

instagram notificare screenshot

Acum, notificările vor merge mai departe și vor afecta și popularele Stories. Majoritatea prietenilor pe care îi ai în lista de following se dau în vânt, cel mai probabil, după astfel de postări, așa că poți pierde destul de mult timp încercând să vezi ce mai e nou în viețile lor. De acum încolo, însă, va trebui să rămâi doar cu uitatul, indiferent de cât de interesantă e imaginea pe care o ai în față.

Instagram testează notificările la screenshot-uri de Stories. Astfel, dacă faci o captură de ecran în timp ce te uiți la story-ul cuiva, respectivul va fi informat că tu ai decis să păstrezi o amintire de durată a poveștii. Nu este primită o notificare clasică, dar în lista celor care au văzut story-ul va apărea o pictogramă specifică în cazul celor care au făcut screenshot.

Instagram ar trebui să te anunțe când va fi implementată această funcție, dar ca să fii sigur, mai bine renunți la screenshot-uri în Stories, după ce probabil ai renunțat și la cele din conversație.