VIDEO Hotelul unde primești ”bonă” pentru Instagram, ca să te relaxezi mai mult

Când te duci în vacanță, e clar că vrei să și postezi fotografii de acolo, dar dacă stresul ăsta e prea mare pentru tine, au apărut și hotelurile care îți oferă o mână de ajutor.

Vacanțele nu mai sunt cu adevărat vacanțe dacă nu au aflat și toți urmăritorii tăi de pe Instagram că ești în vacanță. Trebuie să faci câteva postări de oriunde te-ai afla, ca să știe lumea că te relaxezi și că te distrezi. Totuși, stresul cauzat de faptul că ai de postat acum și mâine ar putea fi suficient de mare cât să-ți strice vacanța.

Lanțul de hoteluri Ibis, din Elveția, are o soluție pentru tine: îți oferă un fel de ”bonă” pentru conturile de social media, ca să scapi de stresul postărilor. Asta înseamnă să îți înmânezi contul unui influencer local, cu care colaborează hotelul, ca tu să-ți vezi de ale tale în timp ce ești în vacanță.

”Bucură-te de o excursie fără stres digital”, arată cei de la Ibis într-un mesaj de promovare a serviciului. ”Ajutorul nostru de social media are grijă de contul tău de Instagram, ca tu să te distrezi în voie.”

Pentru că simplele mesaje de de promovare nu sunt suficiente, cei de la Ibis au creat și o reclamă care să promoveze serviciul. Aceasta îți arată cam cum se vede, de fapt, timpul petrecut pe Instagram, când postezi și aștepți reacții din partea celorlalți. Ești, de fapt, asaltat de reacțiile celorlalți, iar salvarea vine de la ”bona” de Instagram, un ajutor pe care l-ai putea confunda cu Prințul Harry. Acesta ia contul tău în primire, dar și tot stresul asociat cu postările și cu reacțiile venit de la ceilalți.

Citește și: