Instagram Direct reinventează modul în care trimiți mesaje temporare

Instagram Direct reinventează modul în care trimiți mesaje temporare

Ca orice rețea de socializare care se respectă, Instagram include o serie de unelte dedicate de comunicații, iar printr-o actualizare recentă, au devenit și mai utile.

În urmă cu câțiva ani, când Snapchat se afla încă la începuturi, se definea prin posibilitatea expedierii de mesaje temporare, cu conținut menit să dispară după ce era vizualizat o singură dată. Ideea a fost îmbrățișată de internauții de pe întregul mapamond, iar alte câteva aplicații de chat au furat conceptul fără nici un fel de emoții.

În această categorie a aplicațiilor inspirate de Snapchat, a intrat și Instagram Direct Message. Componenta de chat a îndrăgitei rețele de socializare nu a fost neapărat în centrul atenției, dar se pare că beneficiază de modificări importante în următoare perioadă. Actualizările cu pricina îți vor pune la dispoziție un grad sporit de flexibilitate vizavi de ce se întâmplă cu conținutulul media pe care îl partajezi cu prietenii de pe Instagram.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, în momentul în care vrei să trimiți o poză sau un Instagram Story prin Direct Message, la bază vei avea trei opțiuni printre care te poți perinda cu un simplu swipe. Opțiunea impliciă este ca fotografia sau clipul ce au fost primite prin DM să poată fi văzute o singură data de către destinatare. Allow Replay permite vizualizarea de mai multe ori a aceluiași conținut, în timp ce Keep in chat va păstra pentru totdeauna aceea imagin sau clip în fereastra de dialog.

Unii au fost de părere că noile opțiuni au fost introduse pentru a încuraja utilizatorii să trimite conținut mai sensibil prin intermediul platformei de chat. Indiferent care este motivul actualizării și care sunt principiile tale referitoare la poze intimite partajate pe internet, actualizare este binevenită și ar fi păcate să nu profiți de ea, mai ales dacă ești fan Instagram. Primele detalii pe marginea acestui subiect au fost publicate de TechCrunch.

instagram-replay-controls

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: