Logitech lansează boxe cu leduri inspirate de Philips

Logitech lansează boxe cu leduri inspirate de Philips

Ai crede că o serie de boxe cu leduri care se luminează în tandem cu acțiunea de pe ecran reprezină un moft, dar Logitech te va convinge că te înșeli.

Logitech are o lungă istorie când vine vorba de lansarea unor boxe pentru PC cu un raport foarte bun de preț-performanță. Acestea s-au regăsit de mai bine de un deceniu în dormitoarele gamerilor. Cu toate acestea, niciodată nu au fost lansate ca o parte componentă a seriei Logitech G. În mod tradițional, orice gadget lansat cu prefixul G este menit pentru plăcuta activitate de gaming.

Cu numele complet Logitech G560 Lightsync PG Gaming Speakers, aceste boxe sunt complet diferite de creațiile anterioare ale companiei. Este vorba de un sistem 2.1, format din două boxe rotunde și un subwoofer puternic pentru frecvențe joase. Fiecare dintre boxe are în spate patru LED-uri care conlucrează pentru a-ți putea afișa până la 16,8 milioane de culori în tandem cu ceea ce este afișat pe ecran. Practic, îți extinzi experiența in-game pe peretele din spatele monitorului cu beneficii semnificative pentru ochi.

Realist vorbind, foarte mulți gameri își doresc cât mai multe LED-uri asociate cu desktopul de pe birou, iar prin intermediul noului sistem G560, cei de la Logitech se adresează acelui public. Cu un preț de achiziție de aproximativ 200 de euro, sistemul 2.1 are o putere totală de 120W RMS, mai mult decât ai nevoie în majoritatea dormitoarelor. Certificat DTS:X Ultra, cele două boxe împreună cu subwoofer-ul ar trebui să facă o treabă suprinzător de convingătoare când vine vorba de simularea unei experiențe audio surround.

În privința conectivității, Logitech G560 au o intrare stereo și conectivitate Bluetooth, pe lângă un port USB menit pentru interacțiunea cu un laptop sau desktop. Ca bonus, dezvoltatorii de jocuri pot implementa compatibilitatea cu tehnologia Logitech Lightsync într-o varietate foarte mare de moduri. Astfel, nu este exclus ca în următoarea ta sesiune de Call of Duty să-ți clipească o lumină roșie pe perete pentru a te atenționa că nu mai ai foarte multă ”viață”.

Etichete: