Tastatura de gaming Logitech G Pro, lansată oficial în România

Logitech G a lansat oficial în România noua tastatură Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard. Dezvoltată în colaborare cu sportivi e-sports de top, noua tastatură mecanică de gaming Pro de la Logitech G este un device mecanic, tenkeyless, de înaltă performanță, dedicată competițiilor profesionale.

Tastatura dispune de tastele mecanice exclusive Logitech Romer-G, ce oferă o viteză de actuație cu 25% mai mare decât orice altă tastatură mecanică standard, într-un design ce oferă performanță cu zgomot redus. De asemenea, tastatura, cu iluminare RGB personalizabilă și memorie proprie, dispune și de un sistem de cablu detașabil, făcând-o ușor de transportat.

Switch-urile mecanice exclusive Romer-G de la Logitech au fost construite pentru un nivel de performanță mare, capacitatea de reacție și durabilitate, oferind precizie și viteză. Cu un punct de actuație de numai 1,5 mm, tastele Romer-G înregistrează viteze de până la 25% mai rapide, fiind proiectate pentru performanță.

Tastatura Pro Mechanical Gaming Keyboard are un design compact, tenkeyless (fără numpad), făcând-o ușor de transportat în călătoriile la turnee, oferind în același timp mai mult spațiu pe masă pentru moușii cu sensibilitate scăzută a mișcării. Tastatura este întărită de o placă de oțel pe spate, adăugând stabilitate și rigiditate în timpul jocurilor.

Un conector micro USB detașabil asigură faptul că firul nu se va rupe în punctul de conectare atunci când se află într-un rucsac. Design-ul cu trei componente are brațe de suport pentru o conexiune ușoară și fiabilă pentru date.

Cu ajutorul opțional al Logitech Gaming Software (LGS), gamerii pot selecta și personaliza lumina fiecărei taste în parte de la mai mult de 16,8 milioane de culori, și de a salva un model de iluminare în memoria internă a tastaturii, disponibil și pentru utilizarea în competitii.

Tastatura Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard este disponibilă din luna martie 2017 în magazinele de specialitate la un preț recomandat de 699 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: