Încărcătorul wireless care funcționează la fel ca cel promis de Apple

Încărcătorul wireless care funcționează la fel ca cel promis de Apple
Sursa foto: Belkin

Încărcătorul wireless AirPower al Apple întârzie să apară și s-ar putea chiar să fii fost anulat. Totuși, nu dispera deoarece au apărut un încărcător care face tot ceea ce promitea Apple.

Belkin este un producător care s-a încumetat să producă ceea ce Apple le-a promis tuturor utilizatorilor de iPhone: un dispozitiv capabil să-ți încarce telefonul, ceasul și căștile în același timp.

Boostup Wireless Charging Dock îți poate încărca iPhone-ul, ceasul Apple, și un al treilea dispozitiv. Sigur, design-ul nu este la fel de elegant ca al Apple, dar măcar este funcțional. Aici nu-ți poți pune pur și simplu gadgeturile pe pad, ci trebuie să le sprijini pe suprafața dedicată (vezi în imagine). În plus, al treilea dispozitiv poate fi încărcat doar printr-un cablu USB.

Poate este un compromis la nivel estetic, dar măcar funcționează, are un preț și o dată de lansare: produsul ajunge în magazinele Apple începând din decembrie 2018 și va costa 159,99 de dolari.

Cei de la Belkin spun că încărcătorul wireless a fost făcut special pentru a funcționa cu iPhone Xs, iPhone Xs Max și Apple Watch Series 4, dar va funcționa și cu iPhone X, 8, 8 Plus și toate modelele de Apple Watch. Noi nu vedem de ce nu ar funcționa și cu toate telefoanele Android care suportă încărcare wireless. Încărcătorul are o putere de 7,5 W pentru telefon, 5 W pentru ceas și pentru portul USB.

Până când gadgeturile noastre să se poată încărca, cu adevărat, wireless (adică prin aer) ne putem mulțumi cu astfel de dispozitive care măcar ne fac viața ceva mai ușoară și ne scapă de prelungitoare.

AirPower de la Apple era o soluție elegantă, un încărcător cu un design simplu, dar plăcut, iar acolo s-ar putea să fii fost și problema. Potrivit unor surse din interiorul Apple, încărcătorul nu funcționează cum trebuie și sunt câteva probleme tehnice majore care ar putea duce la anularea produsului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Mashable