Huawei pregătește un telefon impresionant: ce aduce special noul Honor

Huawei pregătește un telefon impresionant: ce aduce special noul Honor

Huawei are pe agendă un eveniment special la final de ianuarie. E vorba de un nou model Honor și de data aceasta e un flagship. Surpriza începe de la ecran.

Honor 8X a fost ultimul telefon lansat de Huawei sub această marcă în Europa. Totuși, acesta e un mid-range, iar pentru ianuarie 2019 e pregătit modelul premium. Cel mai vehiculat nume este Honor View 20, dar încă n-a fost confirmat oficial de companie. Știm însă câteva caracteristici pe care le va avea.

Sub sloganul „See the unseen” (Vezi ce nu s-a mai văzut – trad.), Honor va anunța în Paris, pe 22 ianuarie, un telefon cu o gaură în ecran. Din fericire, nu-i o greșeală, ci e vorba de-o nouă filosofie de design de-a renunța la crestătura din partea de sus și de-a ascunde altfel camera.

Honor View 20, cel despre care se vehiculează că va fi lansat în Paris, ar avea și un sistem mai bun de autentificare facială, similar celui 3D de pe Huawei Mate 20 Pro. De asemenea, va folosi procesorul Kirin 980 cu inteligență artificială dezvoltat de Huawei. Foarte probabil, dat fiind că e construit pe hardware deja testat și folosit de Huawei, Honor View 20 va avea trei camere pe spate.

Honor Paris
Vizualul de promovare a evenimentului din Paris.

Pe 17 decembrie, Huawei va anunța un nou telefon: Nova 4. Nu are multe lucruri spectaculoase, doar ecranul care are un spațiu pentru cameră așa cum, foarte probabil, vom vedea pe Honor View 20.

Nici Samsung nu se ține departe de concurentul său direct pe piața Android. Pentru 10 decembrie, sud-coreenii pregătesc Samsung Galaxy A8s. Acesta se înscrie în aceeași filosofie de design și e, totodată, primul telefon Samsung care face un compromis pentru a integra altfel camera. Până acum, compania n-a apelat la o crestătură în ecran.

În ceea ce privește evenimentul Honor din ianuarie, mai știm că telefonul va avea Android 9 Pie, cu interfața EMUI, dar și un ecran Full HD+. Odată cu noul design, fața telefonului va fi ocupată doar de ecran, cum probabil visai să fie. Mai rămâne de rezolvat acea cameră foto din colț.

Citește și: