Honor 8X – opt motive pentru care ai vrea acest telefon de buget

Honor 8X – opt motive pentru care ai vrea acest telefon de buget
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
23:55 11.10.2018

Honor 8X a debutat oficial pe piața din Europa, la timp pentru cumpărăturile de iarnă. Mai jos găsești opt motive numai bune pentru care ai putea face o astfel de investiție.

Întâi de toate, ecranul ar trebui să te intereseze când vine vorba de noul Honor 8X. E destul de generos, cu o diagonală de 6,5 inci și cu un notch nu foarte mare, dar nici foarte mic. Rezoluția display-ului e Full HD+, așa că n-ar trebui să ai probleme cu pictogramele neclare.

Camera foto e duală, cu un senzor principal de 20 de megapixeli și f/1.8. Alături de acesta e și o cameră secundară, de 2 megapixeli. Camera foto e capabilă să recunoască scene. Cea pentru selfie-uri are 16 megapixeli și f/2.0.

Procesorul din Honor 8X e unul de producție proprie Huawei: e vorba de Kirin 710, cu opt nuclee și 2,2 GHz. Procesorul vine și cu suport pentru aplicații cu inteligență artificială.

Nici restul performanțelor telefonului nu sunt de ignorat. Are până la 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Mai mult: ai suport pentru carduri microSD de până la 400 GB. Cuplează asta cu procesorul destul de bun, pentru un așa model, și ai un pachet decent pentru preț.

Bateria telefonului e destul de mare, cu 3.750 mAh. Dacă întregul sistem e optimizat bine, ai putea beneficia de o durată de viață a bateriei destul de mare. Compania se laudă că așa e. Vom vedea la review.

honor 8x

Suportul Huawei e și el între motivele care te-ar putea convinge. Dacă îți plac telefoanele Huawei, ei bine, divizia Honor se bucură de suportul „fratelui mai mare”. De la interfață și procesor până la optimizări și suport pentru camera foto, noutățile Huawei vin și pe Honor.

Dacă raportezi designul la preț, telefonul e reușit. E colorat, are sticlă curbată pe margini și are până și crestătură (poate că asta nu e chiar cel mai mare avantaj, dar fie)

honor 8x

Pentru că vorbim despre un telefon de buget, raportul calitate-preț pare să fie unul destul de bun. La eMAG îl găsești cu 1.699 de lei, preț standard momentan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI