Huawei îți arată reclame mincinoase ca să-i cumperi noul telefon

Huawei îți arată reclame mincinoase ca să-i cumperi noul telefon

Huawei vrea să te impresioneze cu noul telefon Nova 3i, doar că au fost prinși destul de repede cu ocaua mică și nu e prima dată când se întâmplă asta.

În urmă cu câteva zile, cei de la Huawei Mobile Egypt publicau o fotografie în care făceau reclamă camerei foto frontale de pe noul Nova 3i. Nimic rău în asta, desigur: toți producătorii vor să etaleze ce au mai bun în fața clienților.

În unele cazuri, însă, producătorii se laudă cu ceea ce nu-i neapărat al lor, iar asta e situația și în cazul Huawei Nova 3i. N-are camerele foto pe care le are noua serie P20, dar chinezii ar vrea să te convingă, totuși, că fotografiile sunt excelente.

Din motive neînțelese, Sarah Elshamy, care apare în reclama cu pricina, s-a gândit că ar fi o idee bună să posteze câteva imagini din culisele filmării pentru reclamă. Într-una din imagini, însă, se vede destul de clar că partenerul de reclamă n-are vreun telefon în mâna cu care sugerează că ar face un selfie.

Mâna sa e așezată fix lângă un obiectiv de cameră foto DSLR, cu care a fost făcută fotografia din reclama care ar trebui să-ți vândă telefonul.

huawei poze minciuni

Dacă n-ar fi fost imaginea din culise de pe Instagram, am fi rămas cu cea pe care o propune Huawei în reclamă, și care arată astfel:

huawei minciuni poze

Partea și mai rea e că nu e prima oară când Huawei face o astfel de gafă. În trecut, compania a editat imaginile care arătau marginile lui P8 și P8 Max. De asemenea, chinezii au mai folosit, la un moment dat, un DSLR de 4.500 de dolari pentru a realiza ”fotografii mostră cu camera lui P9.”

Citește și: