13 aug. 2018 | 18:35

Huawei pregătește noul telefon ieftin pentru toamna lui 2018

ACTUALITATE
Huawei pregătește noul telefon ieftin pentru toamna lui 2018

Noua serie de dispozitive Huawei Mate 20 nu are încă o dată exactă de lansare, dar avem tot mai multe confirmări online legate de faptul că vom vorbi de trei smartphone-uri diferite.

La fel ca în cazul seriei Huawei P20, chinezii vor lansa în următoarele săptămâni un număr de trei telefoane. Acestea vor fi intitulate Huawei Mate 20 Lite, Mate 20 și Mate 20 Pro. Cele mai multe speculații care au ajuns pe internet au făcut referire la modelul Pro, dar, prin intermediul imaginii de mai sus, ne putem forma o opinie vizavi de aspectul Huawei Mate 20 Lite.

Cele mai ieftin dintre terminalele programate de Huawei pentru a doua parte a acestui an va fi Huawei Mate 20 Lite. Acesta nu va avea cel mai original design din lume, dar pare să fie un gadget premium, cu margini inexistente pe laterale, un breton ce-ți aduce aminte de iPhone X și o margine inferioară desprinsă parcă de la Galaxy S9.

În orice caz, va fi vorba de un telefon cu două camere principale și un senzor de amprentă instalat pe partea din spate a carcasei. Acest detaliu trădează faptul că nu vom vorbi de un cititor de amprente integrat în ecran, cum vom vedea probabil la Huawei Mate 20 Pro.

Randarea a fost postată inițial de cei de la WinFuture.de și, dacă te uiți atent, confirmă că vom vorbi de două camere frontale pentru selfie-uri cu modul portret și efect bokeh. În ceea ce privește restul specificațiilor, vom vorbi de un telefon cu un ecran LCD de 6,3 inci cu o rezoluție nativă de 2340 x 1080 pixeli. Creierul întregii afaceri va fi un procesor Kirin 710 tactat la 2,2 GHz, cu 6GB RAM și o memorie internă de 64GB.

Aceste informații au ajuns online la câteva zile după ce Huawei a făcut glumițe online pe marginea recent anunțatului Galaxy Note 9.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele