Huawei P20 Lite apare în primele videouri neoficiale înainte de lansare

Huawei P20 Lite apare în primele videouri neoficiale înainte de lansare

Huawei P20 va fi prezentat la finalul acestei luni, în Paris. Până atunci, apar tot mai multe informații despre ce pregătește compania cu acest telefon.

Huawei P20 Lite va fi cel mai ieftin model dintre cele pe care Huawei le va anunța în Paris. Mai sunt așteptate Huawei P20 și Huawei P20 Pro. Cel din urmă, așa cum te așteptai, va fi cel mai scump, cel mai puternic, dar și cel cu cele mai multe camere foto: trei pe spate.

Huawei P20 Lite, din informațiile de până acum, va avea 4 GB de memorie RAM, un procesor mid-range de la Huawei, 32 GB spațiu de stocare și un design similar modelelor mai bune. Avantajul lui va fi prețul: aproximativ 370 de euro (neoficial), ceea ce îl poziționează sub Samsung Galaxy A8.

Primul video cu Huawei P20 Lite nu a fost cel mai strălucit, dar a fost mult mai bun decât celebrele leak-uri filmate prost, cu rezoluție mică, pe care le-ai văzut la iPhone sau Samsung. Cel de-al doilea e mult mai bun și mai detaliat.

Ce ar trebui să mai știi despre Huawei P20 Lite e că va avea un scanner de amprente pe spate, iar în partea de sus a ecranului are o crestătură ca iPhone X sau Asus Zenfone 5. Altfel, sistemul de operare e un Android 8 Oreo cu interfața EMUI 8 și marginile ecranului sunt destul de pronunțate. Modul de funcționare, designul interfeței și aplicațiile preinstalate sunt la fel ca pe celelalte telefoane Huawei, în special Huawei Mate 10 Pro.

[readmore]

Altfel, ca design fizic și construcție, arată ca un telefon premium. Metal și sticlă pe spate, finisaj lucios și probabil nu-ți dai seama de diferențele față de versiunile premium decât când le-ai una lângă alta. Huawei P20 Lite va fi prezentat pe 27 martie, la Paris, împreună cu celelalte modele ale companiei despre care poți afla mai multe din articolul care rezumă toate informațiile de până acum.

Citește și: