Noul Huawei Mate arată ca și cum Samsung și iPhone au făcut un copil din piese de schimb

Noul Huawei Mate arată ca și cum Samsung și iPhone au făcut un copil din piese de schimb

Modelele de top de Samsung și iPhone au elemente suficient de distinctive în prezent, iar Huawei pare că a copiat de la ambele și a făcut un hibrid cu ecran fără margini. dar și cu crestătură.

iPhone X a venit cu un design ”revoluționar” anul trecut, doar pentru că Essential Phone a fost ignorat la momentul apariției. A adus pe piață un ecran cu crestătură, iar asta i-a făcut pe toți producătorii de Android să se ia după Apple și să propună același design. Aproape toți; Samsung a păstrat ecranul ”standard” Infinity și nu s-a sinchisit să aducă un decupaj în ecran.

La un an, un an și jumătate de la apariția crestăturii, respectiv a ecranului Infinity, apare și un hibrid care ia ce crede că e mai bun de la fiecare, pentru un singur telefon. La prima vedere, ai putea crede că în imaginea de mai sus e vorba de un Samsung Galaxy S10, doar că a devenit destul de clar faptul că producătorul sud-coreean nu are de gând să introducă designul unui ecran decupat pe propriile telefoane.

huawei mate samsung iphone

E vorba de fapt de un Huawei Mate 20 Pro, următorul flagship al chinezilor. Acesta ar trebui să fie dezvăluit publicului pe 16 octombrie. Telefonul a mai apărut până acum în diverse imagini, iar acum apare într-o fotografie cât se poate de reală.

Telefonul împrumută designul celor mai bune telefoane de pe piață, iar crestătura oferă spațiu pentru un sistem de deblocare similar cu Face ID. Există un senzor de amprentă pe ecran, iar pe spate ar trebui să fie prezent sistemul de camere foto triple. Telefonul se va baza pe noul cip de la Huawei, Kirin 980, creat pe procesul de fabricație de 7 nm.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: bgr.com