iPhone Xs și iPhone Xc sau Xr au ajuns online înainte de lansare

iPhone Xs și iPhone Xc sau Xr au ajuns online înainte de lansare

Cu doar câteva ore rămase până la lansarea oficială a noilor smartphone-uri Apple, iPhone Xs și iPhone Xc sau Xr au ajuns online.

LIVE Lansare iPhone – Totul despre iPhone Xr, Xs și iPhone Xs Max

În 2018, tinde să fie aproape imposibil ca un producător important de mobile să țină un secret. Indiferent dacă este vorba de Apple sau de Samsung, cu câteva zile sau chiar și câteva săptămâni înainte de lansarea oficială, viitoarele gadgeturi ajung online în toată splendoarea lor.

De această dată, a venit rândul celor de la Apple să scape pe internet surprizele ce urmează să fie detaliate în această seară de 12 septembrie. Cu mai puțin de o zi înainte de lansarea efectivă, au început să circule pe internet mai multe imagini care ți-ar putea potoli curiozitatea.

În continuare, nomenclatorul la care va apela Apple pentru smartphone-urile lansate în 2018 este un mister. Cu toate acestea, există numeroase speculații pe marginea acestui subiect. În principiu, va fi vorba de trei terminale noi. Cel mai ieftin dintre ele se va intitula iPhone Xc sau iPhone Xr. Nu este exclusă nici adoptarea numelui de iPhone 9.

iPhone Xr iPhone Xc

Indiferent de numele sub care se va comercializa, terminalul cu pricina se pare că va avea o cameră semnificativ mai bună decât cea de la iPhone 8, dar va fi totuși vorba de una singură. Ca urmare, nu vom vorbi de prezența modului portret. Telefonul va fi construit în jurul unui panou de tip LCD cu o diagonală de 6,1 inci.

Apple iPhone XSDeși avem numeroase dileme în privința numelui pentru iPhone-ul ieftin, versiunea premium ce urmează să fie lansată în această seară va fi intitulată iPhone Xs. Practic, se va respectiva nomenclatorul pus în aplicare după iPhone 3G. Pentru că anul trecut s-a lansat iPhone X, este normal să vorbim în 2018 de iPhone Xs și iPhone Xs Plus sau Xs Max.

În mod previzibil, iPhone Xs va păstra majoritatea particularităților de design care au fost introduse pe piață odată cu iPhone X. S-ar putea marginile să fie un pic mai mici, la fel și crestătura din partea de sus a ecranului. Aceste detalii le vom afla însă diseară. Un lucru este însă sigur. Pe lângă cei care speră să pună mâna pe iPhone Xs de 5,8 inci, sunt și mai mulți care visează încă de acum un an la acest design într-o carcasă de 6,5 inci – iPhone Xs Max.

iPhone Xs

Citește și: