Huawei face glume pe seama iPhone Xs, Xs Max și Xr

Huawei face glume pe seama iPhone Xs, Xs Max și Xr

După cum ne-au obișnuit, cei de la Huawei au o pasiune pentru glumițe online după ce Samsung sau Apple lansează telefoane noi. Tradiția a continuat la scurt timp după lansarea iPhone Xs, iPhone Xs Max și Xr.

În mod realist, cele trei terminale lansate de Apple aseară, pe 12 septembrie, sunt departe de a fi revoluționare. Acestea reprezintă un upgrade previzibil, incremental, pentru telefonul de top al anului trecut. Tocmai pentru a marca schimbările minore de design și funcționalitate, telefoanele sunt intitulate iPhone Xs, păstrând nomenclatorul început în urmă cu aproape un deceniu, când iPhone 3G a fost urmat de 3GS.

Pornind de la acest set de circumstanțe, putem considera că ironia celor de la Huawei este aproape justificată. ”Mulțumesc că ați păstrat lucrurile la fel. Ne vedem la Londra pe 16 octombrie.” În practică, deși cele trei iPhone-uri lansate de către gigantul din Cupertino incorporează upgrade-uri importante pe mai multe planuri, mai ales pe partea de procesare, vizual sunt la fel. Acest detaliu, fără să fii ignorant, îl poți trece la conservatorism.

În orice caz, cei de la Huawei sunt optimiști că Huawei Mate 20 Pro și Mate 20, care sunt planificate pentru lansare luna viitoare, vor reuși să ne lase cu gura căscată. Este puțin probabil să le clasificăm ca fiind revoluționare, dar în clipul de câteva secunde de mai jos, producătorul s-a aruncat la câteva epitete ce par impresionante, deși sunt dificil de interpretat.

Astfel, următoarele vârfuri de gamă ale chinezilor sunt trecute ca fiind ”dincolo de consecvență”, ”dincolo de orizont” și ”dincolo de inteligență”. Fiecare înțelege ce vrea.

Ambele smartphone-uri planificate de Huawei pentru mijlocul lunii viitoare vor utiliza un SoC proprietar Kirin 980 realizat cu un proces de fabricație pe 7 nanometri, la fel ca Apple A12 Bionic din iPhone Xs, Xs Max și Xr. Spre deosebire însă de telefoanele gigantului din Cupertino care vin cu o crestătură de proporții în partea de sus, Huawei va opta pentru una discretă, de forma unei picături de apă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: