28 sept. 2018 | 17:55

House of Cards îți crește tensiunea cu un nou trailer

VIDEO ACTUALITATE

După seria de evenimente surprinzătoare care a dus la reinventarea ultimului sezon din House of Cards, foarte mulți sunt curioși de modul în care se va încheia povestea familiei Underwood.

House of Cards a fost primul serial original produs de Netflix. Tonul show-ului și stilul vizual au fost stabilite încă din primul sezon de David Fincher, cunoscut publicului de la noi pentru creații precum Se7en, The Social Network sau Gone Girl.

Din păcate pentru fanii serialului, după scandalul care l-a avut pe Kevin Spacey în rolul principal, a devenit evident că show-ul se va încheia mai repede decât era planificat inițial.

Au trecut doar câteva zile de la cel mai recent teaser pentru House of Cards. Clipul respectiv era de fapt un monolog la mormântul lui Frank Underwood menit să sublinieze modul în care personajul interpretat de Spacey și-a făcut ieșirea din scenă.

Teaserul publicat astăzi de Netflix este un pic mai stufos ca informații și mai încărcat de tensiune.

Încă de la finele celui mai recent sezon, a devenit evident că o vom vedea pe Claire Underwood în poziția de președinte SUA. Pornind de la acel context, o vedem acum pe Claire încerând să-și manifeste puterea proaspăt dobândită în interacțiunea cu cei din jur.

Dintr-un punct de vedere, se poate spune că încearcă să reinventeze administrația de la Casa Albă după chipul și asemănarea sa.

Pentru ca dramatismul situației să fie amplificat, doamna președinte ține să menționeze în noul teaser că promisiunile făcute de Frank sunt irelevante sub noua administrație. Mai mult decât atât, nimeni nu ar trebui să creadă nimic din ce a spus soțul ei proaspăt decedat.

În mod previzibil, atitudinea radicală a lui Claire a stârnit furia câtorva asociați din trecutul familiei Underwood, iar acele interacțiuni se vor afla la baza noului sezon. Premiera noului sezon este programată pentru 2 noimebrie pe Netflix. Toate cele șase episoade care vor încheia serialul vor fi disponibile în aceeași zi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele