Harry Potter devine un RPG open-world pe care vei vrea să-l joci

Harry Potter devine un RPG open-world pe care vei vrea să-l joci

Franciza Harry Potter o duce destul de bine, iar în viitorul apropiat ar putea deveni mai ”bogată” cu un RPG open-world.

Până la apariția acestei știri, nu exista niciun zvon cu privire la apariția unui astfel de joc, așa că e o adevărată surpriză să vedem ceva imagini din joc, care pare aproape de etapele finale ale dezvoltării.

Imaginile au apărut datorită unui focus grup care a avut loc în SUA și care prezenta un RPG open-world, a cărui acțiune se petrece într-o versiune de secol al XIX-lea a lui Harry Potter.

Informația apare pe fondul expansiunii universului Harry Potter. Fantastic Beasts and Where to Find Them a dat startul unei serii de prequel-uri a filmelor originale. Jocul, care pare să fie produs de către Avalanche Software, ar putea fi o nouă adiție în acest univers.

Utilizatorul care a postat videoclipul pe reddit a făcut și un comentariu ulterior. Acesta susține că se plimba printr-un mall când a fost abordat pentru focus grup. I s-a propus să se uite la un trailer și apoi să completeze un sondaj, în schimbul sumei de opt dolari.

Evident, camerele video și telefoanele erau interzise în mod explicit, dar compania care s-a ocupat de focus grup nu a fost foarte strictă în această privință. Tocmai din această cauză a și fost posibilă înregistrarea video de care ne putem bucura acum.

Warner Brothers, cei care dețin Avalanche Software, au drepturile pentru dezvoltarea de jocuri bazate pe franciză. Au lansat deja Harry Potter: Hogwarts Mystery, pentru mobil, iar în 2017, a și apărut un anunț de angajare; se căuta un scriitor cu o înțelegere profundă a culturii britanice, care să lucreze la un RPG cu mai multe ramificații în poveste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: