Secretele din GTA V: acest documentar îți arată tot ce nu știai

Secretele din GTA V: acest documentar îți arată tot ce nu știai

Un documentar despre GTA V are de gând să exploreze toate laturile cunoscute și mai puțin cunoscute ale jocului. Pentru fani, e mină de aur.

GTA V a devenit, acum ceva timp, cel mai de succes produs multimedia din istorie. Cu încasări de peste șase miliarde de dolari de la lansare și până acum, e imposibil să găsești ceva mai popular de atât. Au trecut cam cinci ani de la lansare, iar jocul continuă să fie între cele mai bine vândute, lună de lună.

Un nou documentar feature, denumit The Billion Dollar Game (Jocul de un miliard de dolari) va explora aspectele mai mult sau mai puțin pozitive ale titlului creat de Rockstar. Filmul va detalia și dezvoltarea seriei cu ajutorul materialelor de arhivă, dar și mulțumită unor interviuri noi. Filmările ar fi deja în lucru.

Regizorul britanic Rob Ryan ar fi fost deja ales să se ocupe de film, iar producătorii ar fi Annabel Wigoder și Nick Taussig.

Nu ar fi prima dată când media ar fi interesată să exploreze culisele Rockstar North. Daniel Radcliffe a jucat rolul cofondatorului Sam Houser, iar Bill Paxton pe cel al avocatului Jack Thompson, în cadrul filmului The Gamechangers. Acesta s-a bucurat de o primire cu bune și cu rele.

Momentan, nu se știu mai multe detalii despre proiect și nu este cunoscut cine va lua parte în acesta. Se așteaptă și un răspuns oficial din partea celor de la Rockstar.

Compania a anunțat recent că jocul s-a vândut în aproape 100 de milioane de exemplare. Odată cu trecerea acestui prag, GTA V va intra într-un club destul de select, unde va avea alți doi parteneri. Pe primul loc în topul mondial se află Tetris, cu 170 de milioane de unități vândute, iar pe locul doi găsim Minecraft, cu 144 de milioane de copii vândute.

Rockstar nu are de gând să lase jocul să moară prea curând. Deși a oferit până acum o varietate mare de conținut pentru segmentul GTA Online, dezvoltatorul a promis că va adăuga elemente noi de joc în săptămânile și în lunile următoare.

Citește și: