Rockstar Games, creatorii GTA, vin cu reduceri de nerefuzat la jocurile companiei

Rockstar Games, creatorii GTA, vin cu reduceri de nerefuzat la jocurile companiei

Rockstar Games este una dintre cele mai populare companii din industria gamingului și tocmai a decis să-și ofere jocurile la reducere.

Humble Bundle este o platformă online prin intermediul căreia îți poți achiziționa o serie stufoasă de jocuri cu prețuri infime. Aproape în întregime, banii adunați din vânzări se duc pentru o cauză nobilă. În trecut, un număr important de dezvoltatori și-au oferit foarte multe dintre jocuri la un preț extrem de mic pentru a ajuta Crucea Roșie, fundații anti-SIDA sau padurea amazoniană.

Majoritatea jocurilor pe care Rockstar Games le-a comercializat vreodată pot fi achziiționat acum prin intermediul Humble Bundle, iar prețul depinde de tine. Practic, tu decizi dacă vei cumpăra un joc cu un dolar sau 20. Trecând însă peste acest detaliu de fond, cu doar un dolar, poți pune mâna pe Grand Theft Auto 3, GTA: Vice City și pe jocul incredibil de agresiv Manhunt.

Dacă atingi pragul următor, de 8,13 dolari, la lista formată din cele trei jocuri de mai sus, se mai adaugă Bully: Scholarship Edition, GTA IV, GTA: San Andreas, L.A. Noire și Max Payne 3. Ca să profiți în întregime de oferta Rockstar Games, trebuie să atingi pragul de 15 dolari, o valoare mai mică decât a oricărui joc dintre cele nouă puse la dispoziția fanilor. Pentru 15 dolari, pe lângă titlurile de mai sus, vei putea profita de trilogia Max Payne Complete. Aceasta include toate cele trei jocuri Max Payne, la care se adaugă toate DLC-urile și expansion pack-urile care au fost lansate ulterior pentru cel de-al treilea joc din serie.

Dacă nu ai bani acum pe card, e bine de știut că oferta va fi valabilă până pe 12 februarie, așa că ai timp suficient pentru a profita de tot ce au făcut vreodată cei de la Rockstar Games. Singurele excepții notabile care lipsesc sunt Red Dead Redemption și GTA V. Banii strânși prin acest program vor ajunge la The Rainforest Alliance, pentru a salva pădurea tropicală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: