Gratuit, pe YouTube: Marvel îți oferă filmul Fantastic Four din 1994, înainte de MCU

Gratuit, pe YouTube: Marvel îți oferă filmul Fantastic Four din 1994, înainte de MCU

Dacă ai trăit vreodată cu impresia că producțiile Marvel au avut bugete de câteva sute de milioane de dolari din totdeauna, lung metrajul de mai jos îți va ilustra perioada dinaintea primului Iron Man.

În mod tradițional, cei mai mulți sunt de părere că primul film Iron Man din 2008 a dat startul universului cinematografic MCU. Au existat cu siguranță filme cu super eroi din benzile desenate Marvel înainte de această dată, dar odată cu primul lung metraj care l-a avut pe Robert Downey Jr. în rolul principal, a devenit evident că banii nu vor fi o problemă pentru prodcuțiile Marvel.

În cazul în care ți-ai dorit vreodată să afli de unde au început studiourile Marvel, este suficient să te uiți la ecranizarea de mai jos a Fantastic Four. Această poveste cu Cei Patru Fantastici a fost transpusă într-un lung metraj în 1994. Din motive care țin probabil de calitatea producției sau de efectele speciale aferente unui buget infim, acest film nu a ajuns însă niciodată în cinematografe.

Se pare că cineva a avut suficiente relații încât să obțină drepturile pentru a-l distribui gratuit pe YouTube. Din acest motiv, îl poți vedea fără niciun fel de probleme mai jos, deși rezoluția nu este una foarte bună. Având totuși în vedere că vorbim de un film realizat acum aproape un sfert de secol, este dificil să critici calitatea producției.

Filmul este regizat de către Oley Sassone, iar distribuția principală este formată din Alex Hyde-White în rolul lui Reed Richard, Jay Underwood ca Johnny Storm, Rebecca Staub în pielea personajului Su Storm, Michael Bailey Smith în spatele lui Ben Grimm și Joseph Culp ca Victor Von Doom. Oley Sassone s-ar putea să fie cunoscut publicului de la noi pentru că s-a aflat în poziția de regizor pentru cinci episoade din Xena – Prințesa Războinică și trei episoade din Hercule – Călătoriile Legendare.