04 nov. 2018 | 15:55

Ce eroi Marvel vor avea parte de propriile lor seriale Disney

ACTUALITATE
Ce eroi Marvel vor avea parte de propriile lor seriale Disney

Relația dintre Falcon și Winter Soldier nu este adeseori apreciată așa cum ar trebui în cadrul Universului Cinematic Marvel, dar cei de la Disney vor schimba acest lucru.

Astfel, Disney va crea un serial în care vor apărea atât Falcon , cât și Winter Soldier. Serialul va avea în jur de șase-opt episoade, dar nu se știe dacă actorii originali din spatele celor două personaje (Anthony Mackie, respectiv Sebastian Stan) își vor relua rolurile sau vor fi înlocuiți. Cei de la Variety au sugerat că da și că, mai mult, actorul Tom Hiddleston și actrița Elizabeth Olsen își vor relua și ei rolurile de Loki și Scarlet Witch.

Într-un fel, decizia de a le oferi lui Falcon și lui Winter Soldier un film doar al lor are sens. Disney a spus în trecut că plănuiește să ofere seriale limitate acelor personaje care nu au propriile lor filme. În cazul celor doi, se poate spune că au apărut în multe filme Marvel (desigur, de cele mai multe ori în postura de amici la cataramă cu Captain America).

Realizarea serialului implică un buget mare dacă e să luăm în considerare că nu va apărea pe marile ecrane. Între timp, alte seriale cu personaje Marvel, precum „Iron Fist” și „Luke Cage”, care erau difuzate pe Netflix, au fost anulate, spre dezamăgirea fanilor care așteptau cu nerăbdare alte sezoane.

Serialul se va lansa pe o platformă de streaming la care Disney încă lucrează. Conform CEO-ului Disney, Bob Iger, accesul pe platformă va costa substanțial mai puțin decât taxa de abonare lunară la Netflix. Compania lucrează în prezent la crearea unor seriale și filme originale care să apară pe platforma cu pricina. Printre acestea se numără mai multe seriale bazate pe Universul Cinematic Marvel, un serial High School Musical, un show Monsters, Inc. și un serial nou Star Wars.