GoPro Hero 7 este noua familie de camere de acțiune care contează

GoPro Hero 7 este noua familie de camere de acțiune care contează

Fără prea multă tevatură, cei de la GoPro au lansat în această săptămână cea mai nouă serie de camere din portofoliul companiei. Intitulate Hero 7, acestea sunt disponibile în mai multe variante, cu abilități și prețuri diferite.

GoPro a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, din cauza vânzărilor aflate în scădere și a faptului că investițiile în camere de acțiune au fost ”sabotate” de telefoanele rezistente care se pretează din ce în ce mai mult și pentru capturi în astfel de scenarii. Cu toate acestea, în loc să stingă becul, americanii au lansat o nouă linie de camere cu numele Hero 7.

Mai bune ca întotdeauna, camerele Hero 7 sunt disponibile în câteva variante diferite. La fel ca în anii trecuți, vârful de gamă este GoPro Hero 7 Black. Cu o valoare de achiziție de 399 de dolari, aceasta include un sistem proprietar avansat de stabilizare intitulat HyperSmooth.

Cel puțin în teorie, ar trebui să se afle la baza unor fluxuri video surprinzător de line, apropiate de cele pe care le-ai obține cu un gimbal sau alt sistem extern dedicat pentru stabilizare.

Printr-o funcție software intitulată TimeWarp, noua ta cameră GoPro ar trebui să fie foarte eficientă în transformarea aventurilor tale în clipuri scurte precum cele din Instagram Hyperlapse.

Pentru că suntem în 2018, noul GoPro Black nu doar că înregistrează fluxuri video în 4K cu 60 de cadre pe secundă, dar îți oferă opțiunea de streaming live pe internet pe diverse rețele de socializare. Dacă ai fantezii în această direcții, poți imortaliza și clipuri verticale pentru generația Instagram.

Printr-un mecanism inteligent de recunoaștere a scenelor, îți poate aplica efecte HDR pe fotografii, în timp ce detectarea fețelor și a zâmbetelor eficientizează generarea de clipuri video prin intermediul QuickStory. Pe partea de slowmotion, acum poți înregistra clipuri Full HD cu 240 de cadre pe secundă.

Dacă nu vrei să dai 400 de dolari pe GoPro Black, există GoPro Hero 7 Silver la 299 de dolari. Aceasta nu are tehnologia Hypersmooth de stabilizarea, iar filmare 4K se rezumă la 30 de cadre pe secundă în loc de 60. În schimb, ar trebui să răspundă foarte bine la comenzi vocale. Include stabilizarea video îmbunătățită și funcționează pentru clipuri verticale.

Cea mai ieftină cameră anunțată de GoPro în acest an este Hero 7 White cu aceleași funcții precum Hero 7 Silver, dar cu abilitea de a filma doar clipuri Full HD la 60 de cadre pe secundă, fără 4K. Primele unități vor fi livrate la utilizatori începând cu 27 septembrie.