GoPro Hero 6 Black este cea mai performantă cameră de acțiune la această oră

GoPro Hero 6 Black este cea mai performantă cameră de acțiune la această oră

Cei de la GoPro au creat unele dintre cele mai interesante camere de acțiune, iar GoPro Hero 6 Black este noul lor model de top.

Dacă te gândești la o cameră gata de acțiune în cele mai vitrege condiții, există din ce în ce mai multe alternative. Niciuna nu este însă compatibilă cu mai multe accesorii și oferă o calitate mai bună a imaginii decât GoPro. Jucăriile gigantului din California au făcut valuri la nivel global, chiar dacă nu se mai vând la fel de bine ca în urmă cu trei sau cinci ani. Motivul are legătură cu faptul că sunt atât de bune încât nu prea îți vine să le schimbi în fiecare an sau la doi ani după achiziție.

Deși nu a trecut printr-o perioadă financiară strălucită, compania GoPro și-a anunțat noile modele de camere de acțiune. De acum înainte, include în ofertă și un model capabil de captură video la 360 de grade, pentru amatorii de VR. Modelul mult așteptat este însă intitulat GoPro Hero 6 Black. Ilustrat în imaginea de mai sus, acesta vine cu un upgrade important de funcționalitate comparativ cu Hero 5.

Cum știam deja din zvonuri, GoPro Hero 6 Black este prima cameră a companiei suficient de performantă încât să imortalizeze conținut video cu 60 de cadre pe secundă la rezoluție 4K. În plus, calitatea imaginii imortalizate este mai bună, iar întreaga experiență de utilizare este mai plăcută datorită noului procesor personalizat. Dacă nu ai nevoie de 4K, poți filma la rezoluție 2,7K cu 120 de cadre pe secundă sau te poți rezuma la Full HD cu până la 240 de cadre pe secundă.

Cei care vor să facă fotografii cu GoPro Hero 6 Black au un senzor de 12 megapixeli capabil să genere fișiere JPEG și RAW. Camera este rezistentă la apă până la o adâncime de 10 metri și vine dotată cu conectivitate WiFi pe 5GHz pentru transferuri mai rapide de date între telefon și dispozitivul de captură. Include un senzor GPS, în timp ce majoritatea interacțiunilor se vor realiza printr-un panou LCD sensibil la atingere cu diagonala de 2 inci.

Prețul de achiziție pentru GoPro Hero 6 Black este de 499 de dolari, cu 100 de dolari mai mult decât varianta precedentă de top – Hero 5 Black.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: