Google Pixel 3 și Pixel 3 XL ajung online în ultimele imagini dinaintea lansării

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL ajung online în ultimele imagini dinaintea lansării

Cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială a noilor smartphone-uri de la Google, Pixel 3 și Pixel 3 XL au făcut o serie suplimentară de valuri online.

Conferința de anunțare a noilor smartphone-uri de la Google este programată astăzi, 9 octombrie 2019, de la 18:00 – ora României. Cu toate acestea, probabilitatea ca gigantul american să ne mai uimească este aproape zero. Orice dispozitiv care urmează să fie dezvăluit de Google a făcut deja valuri online în ultimele săptămâni, începând cu telefoanele Google Pixel 3 sau Pixel 3 XL și încheind cu prima tabletă preinstalată cu Chrome OS.

Trecând peste ce știam deja, un nou set de imaginii și detalii tehnice au început să circule pe internet cu mai puțin de 24 de ore înaintea conferinței din SUA. Evan Blass a postat de curând niște imagini pe Twitter care nu par să omită vreun detaliu vizual legat de iminentele gadgeturi. Google Pixel 3 XL

Astfel, s-a reconfirmat că vom vorbi de două smartphone-uri cu trei tipuri de finisaj. Google Pixel 3 și Pixel 3 XL vor putea fi cumpărate în culorile alb, negru și roz nisipos (Pink Sand). Google Pixel Slate va fi cel de-al treilea dispozitiv programat pentru eveniment. Este vorba de o tabletă preinstalată cu Chrome OS care s-ar putea să fie livrată cu o tastatură detașabilă ce ne aduce aminte de Surface.

În privința particularităților software care vor genera fani, cei de la 9to5Google au detaliat Top Shot și Photobooth. Prima implică imortalizarea unei serii de fotografii în rafală și alegerea automată a celei mai bune imagini printr-un algoritm de inteligență artificială. Photobooth implică imortalizarea automată a celor mai bune momente dintr-o scenă, fără niciun fel de intervenție din partea ta. Când zâmbește lumea, face o poză. Când privirile sunt ațintite către telefon, face alta.

Ca bonus, poza de fundal implicită cu care vor fi livrate telefoanele a început de asemenea să circule pe internet și pare să fie doar un mare trei scris în Helvetica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: