Google Pixel 3 XL se vinde deja, chiar dacă nu a fost lansat oficial

Google Pixel 3 XL se vinde deja, chiar dacă nu a fost lansat oficial

Google Pixel 3 XL urmează să fie dezvăluit în mod oficial pe data de 9 octombrie 2018, dar telefonul se comercializează deja în Hong Kong, dacă ești dispus să-l achiziționezi la suprapreț.

Sunt multe motive să fii încântat de Google Pixel 3 XL sau de versiunea standard, intitulată Pixel 3. Nu le vom afla însă pe toate decât după dezvăluirea oficială a aparatelor de către oficialii gigantului din Mountain View. Chiar și așa, având în vedere că a dobândit titlul de cel mai prost păstrat secret din istoria mobilelor, nu ar trebui să vină ca o surprizăt faptul că cineva i-a făcut deja un review la Pixel 3 XL.

Google Pixel 3 XL se comercializează într-un magazin din Hong Kong cu valoarea astronomică de 2. 030 de dolari. Comerciantul cu pricina poartă numele WahPhone Digital și a reușit în trecut să mai pună mâna pe gadgeturi nelansate. Redactorul șef Engadget HK a fost însă dispus să facă respectiva investiție de dragul unui articol și al unui clip video ce poate fi vizionat mai jos.

Pentru că știam deja cam tot ce este de știut despre Pixel 3 XL, editorialul disponibil la această adresă nu vine cu surprize majore legate de noul aparat. Mai degrabă, ni se confirmă speculațiile din ultimele săptămâni și luni.

În privința specificațiilor, Google Pixel 3 XL este construit în jurul unui panou de 6,3 inci. Ascunde la interior o combinație între un Snapdragon 845 cu 4GB RAM și o memorie internă de 128GB.

Se zvonește că va exista și variantă cu o cantitatea sporită de RAM, dar momentan nu se cunosc detalii despre ea. Partea de captură este asigurată de o cameră principală de 12,2 megapixeli. În același timp, selfie-urile ar trebui să fie destul de spectaculoase pentru că vor fi realizate cu două camere de 8 megapixeli cu câmp larg de vizibilitate.

Momentan nu se cunoaște valorea oficială de achiziție, dar va fi comunicată pe 9 octombrie de către oficialii Google.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: