Șeful Google a fost pus să explice de ce un iPhone funcționează ciudat

Șeful Google a fost pus să explice de ce un iPhone funcționează ciudat

Nu doar în România sunt incompetenți la putere, ci și în SUA. Asta o demonstrează cea mai recentă audiere în Congresul american. Sundar Pinchai, șeful Google, a trebuit să explice că firma pe care o conduce nu produce iPhone.

Nu toți politicienii din Congresul american sunt familiarizați cu tehnologia, mai ales cei în vârstă. Asta nu-i oprește să facă parte din audieri și comisii unde se discută despre tehnologie.

Într-o audiere la Congresul american unde tema discuției era tehnologia, mai mulți legiutori au apelat la executivi din Silicon Valley pentru toate curiozitățile lor legate de tehnologie, unele mai inteligente decât altele.

Sundar Pichai a fost întrebat de republicanul Steve King de ce iPhone-ul nepoatei sale se comportă ciudat. „Nepoata mea se juca un joc pe telefon când o notificare cu fotografia mea i-a apărut pe telefon De ce se întâmplă asta?”

Șeful Google a ezitat să răspundă, în primă fază. Până la urmă a zis că: „iPhone-ul este realizat de o altă companie. Așa că…”

King nu s-a lăsat bătut apoi a zis că brandul unui telefon nu este important. „Putea fi un Android. A fost un telefon cumpărat la mâna a doua. Nu știu exact ce telefon era. Nu asta era important”.

Neputând să răspundă de ce un telefon cumpărat la mâna a doua, realizat de o altă companie, afișează o notificare la întâmplare, Pichai s-a oferit să îi răspundă mai târziu, odată ce are toate detaliile.

Nu este clar la ceea ce se referea King, însă se poate ca telefonul nepoatei sale să fi afișat o notificare legată de bunicul ei și să ilustreze știrea cu fotografia acestuia.

Totuși, asta nu este cea mai mare problemă a lui Pichai după ce același King a sugerat că profilurile de social media ale angajaților Google să fie monitorizate pentru a vedea ce înclinații politice au.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge