Glass pare mai promițător ca niciodată, din ultimul trailer

Mai sunt câteva luni până la lansarea peliculei Glass semnată de M. Night Shyamalan, dar noul trailer ne oferă deja mai multe detalii despre povestea ca va ajunge pe marile ecrane în ianuarie.

După o serie de filme cumplite, precum Last Airbender sau After Earth, M. Night Shyamalan a reușit în 2017 să facă valuri în piață prin intermediul lung metrajului Split. Acesta s-a bucurat în egală măsură de un calificativ îmbucurător din partea publicului larg și a criticilor. A ajutat foarte mult și interpretarea spectaculoasă a lui James McAvoy.

Detaliile din Split sunt însă mai puțin importante, mai ales dacă nu l-ai văzut încă. Partea cea mai interesantă a venit însă la finalul filmului, când a devenit evident că acțiunea se petrece în același univers fantastic precum Unbreakable lansat în 2000. Drama cu super eroi a lui Shyamalan, cu Bruce Willis și Samuel L. Jackson în rolul principal, a stârnit foarte multe întrebări și mulți au fost curioși dacă se va bucura vreodată de o continuare.

Iminentul Glass are mari șanse să lege poveștile celor două filme într-un mod surprinzător, dacă este să plecăm de la cele două trailere lansate până la această oră. În ceea ce privește intriga, David Dunn intepretat de Bruce Willis se va strădui să-i învingă pe Kevin Wendell Crumb/The Beast (James McAvoy) și pe bătrânul său inamic, anti-eroul Mr. Glass cu același Samuel L. Jackson în spate.

Din ce putem desluși din clipul de câteva minute, o parte semnificativă din acțiunea filmului se va petrece într-un azil, unde Elijah Price era deja internat și monitorizat atent. Dintr-un set de circumstanțe necunoscut, în același spital sunt găzduiți David ”The Overseer” Dunn și Kevin Crumb.

De ”tratament” se ocupă psihiatrul Ellie Staple (Sarah Paulson). Datorită faptului că cei trei sunt supuși unui tratament menit să-i vindece de impresia că ar fi super eroi, este interesant modul în care autenticitatea abilităților lor este în continuare pusă sub semnul întrebării.

Etichete: