11 oct. 2018 | 15:00

Game of Thrones are soluția ideală ca să oprească spoilerele

ACTUALITATE
Game of Thrones are soluția ideală ca să oprească spoilerele

Creatorii Game of Thrones încearcă din răsputeri să evite apariția de spoilere pe internet, iar pentru asta au fost dispuși să ia niște măsuri destul de dure.

HBO a făcut o mulțime de eforturi pentru ca spoilerele din Game of Thrones să devină doar o amintire. Aceștia au folosit căști pentru actori, prin intermediul cărora le spuneau replicile pe care le au de rostit. Astfel, au împiedicat apariția scenariilor pe internet. Au filmat mai multe finaluri false, pentru a deruta publicul în caz că vreunul apare pe internet. Mai mult, au și schimbat titlul show-ului în The Tree of Life pentru a-i ține pe curioși departe.

Conform lui Sophie Turner, actriță în serial, HBO folosea mai mult decât nume și finaluri false pentru a câștiga războiul împotriva spoilerelor. Compania a mers atât de departe încât a ajuns să posede arme anti-drone, pentru a doborî ochii iscoditori din cer.

”Dacă o dronă zboară deasupra platourilor de filmare, există un dispozitiv care le poate distruge, ceea ce e destul de bine”, a declarat Turner. ”Creează un câmp în jurul său, iar dronele pur și simplu pică.”

Și autoritățile dețin astfel de arme prin care pot doborî drone fără să tragă cu gloanțe, de exemplu. Acestea folosesc unde trimise către aparatele de zbor, iar acestea rămân fără comenzi și se întorc forțat pe Pământ.

”Secretomania a ajuns să fie o adevărată nebunie”, a mai spus Turner într-un interviu de la Comic Con. Aceasta a mai declarat că încă nu s-a împăcat cu gândul că serialul se termină, având în vedere că a reprezentat o bună parte din cariera și chiar din viața sa.

Încă nu există informații despre când anume va debuta ultimul sezon din serial, dar știm că ar trebui să apară în prima jumătate a anului viitor.