Finalul Game of Thrones îți va oferi cea mai mare bătălie din televiziune

Finalul Game of Thrones îți va oferi cea mai mare bătălie din televiziune

Ultimul sezon din Game of Thrones se apropie, iar finalul serialului îți promite cea mai mare bătălie din istoria televiziunii.

Sezonul final din Game of Thrones va debuta după o îndelungată așteptare, iar finalul va aduce pe ecrane cea mai mare bătălie văzută vreodată într-un film sau serial. Cel puțin asa reiese din detaliile noi dezvăluite de către Entertainment Weekly, care au discutat despre sezonul extrem de anticipat din serial.

Mai jos nu vei găsi vreun spoiler major, dar dacă ții neapărat să nu ai nicio idee despre viitorul sezon, ar trebui să renunți la a citi mai jos.

Conform revistei, primul episod din sezon ne aduce la Winterfell, iar la început vor fi făcute o mulțime de trimiteri către episodul pilot. În loc de venirea procesiunii Regelui Robert, apar Daenerys și armata sa. Ce urmează reprezintă un amestec tensionat al personajelor – unele din ele nu s-au întâlnit niciodată până acum, iar altele au un istoric tulbure. Toți se pregătesc pentru invazia inevitabilă a Armatei Morților.

Acesta e abia începutul unei povești care duce către un moment despre care ai fost anunțat chiar din primul episod: o bătălie între și pe viață și pe moarte, între Westeros și Armata Morților. Bătălia va fi ”cea mai intensă secvență de acțiune produsă vreodată pentru film sau TV” și va fi subiectul unui întreg episod, ”Battle of the Bastards”.

Conform revistei, a fost nevoie de 55 de nopți doar pentru a filma scenele de bătălie în aer liber de la Winterfell. Apoi, filmările s-au mutat în studio, unde aceeași bătălie a fost filmată săptămâni la rând.

Pentru că o simplă bătălie ar fi plictisitoare într-un întreg episod, luptele vor fi intercalate cu scene în care apar diverse personaje, fiecare cu propria poveste de supraviețuire.

Sursa: gizmodo.com