Regizorul Game of Thrones spune că ar trebui să ne temem de Daenerys

Regizorul Game of Thrones spune că ar trebui să ne temem de Daenerys

Putem accepta cu toții că Daenerys e unul dintre cele mai reușite personaje din Game of Thrones și că e imposibil să nu ne placă de ea.

Cu părul ei de aur, rezistența la foc și cu trei dragoni pe post de copii, e la îndemână să o nominalizăm drept unul dintre cei mai mari eroi din Game of Thrones. Totuși, chiar dacă și-a luat titlul de eliberatoare salvatoare și nu pe cel de cuceritoare de teritorii, au fost dăți în care i s-ar fi potrivit mai bine cel din urmă. Da, oricât ne-ar plăcea de Khaleesi, au fost momente în care s-a comportat ca un om orbit de prea multă putere: a luat ce a vrut și a făcut exact ce a vrut cu ceea ce a luat.

E aproape un anti-erou, iar acesta pare să fie întocmai paradoxul pe care creatorii Game of Thrones l-au căutat. Jack Bender, regizorul episodului 6 din serial, a spus că scena discursului în care Daenerys se află în spatele dragonului ar trebui să ne înspăimânte puțin. „Nu e Hitler la Nuremberg, dar are puterea de partea ei”, a mai spus el, făcând o comparație la care nu se aștepta nimeni.

Daenerys e unul dintre cei mai importanți candidați pentru ocuparea Tronului de Fier al celor Șapte Regate, dar mulți au prezis că duritatea și complacerea o vor face să se prăbușească. O variantă mai potrivită ar putea fi Jon Snow, mai ales dacă teoriile legate de părinții lui reali se dovedesc a fi adevărate. Oricum, între timp, Jon își organizează o armată cu ajutorul căreia plănuiește să ia înapoi Winterfell, după cum poți vedea în trailerul de mai jos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: