Universul Game of Thrones devine mai bogat cu adidași personalizați

Universul Game of Thrones devine mai bogat cu adidași personalizați

Până la ultimul sezon din Game of Thrones mai ai ceva de așteptat, dar până atunci ți-ai putea cumpăra o pereche de adidași dedicați serialului.

Serialul Game of Thrones a dat naștere unui adevărat cult, iar asta se traduce într-o mulțime de obiecte de colecție. În magazine găsești diverse produse cu licențe oficiale, iar dincolo de asta, trebuie să găsești și tot felul de nimicuri pe site-urile cu chinezării.

Adidas lucrează de câteva luni la propriile produse pentru Game of Thrones, iar după o îndelungată așteptare, aceștia publică primele imagini cu sneakerșii pe care îi vei putea cumpăra. Toate modelele fac parte din gama Ultra Boost, iar primele două perechi sunt bazate pe casa Targaryen. Una dintre perechi are un design predominant negru, care face contrast cu roșul și oranjul din partea din față.

Al doilea model este aproape în totalitate alb, dar imaginile nu sunt provenite de pe canalul oficial, ci de la un utilizator de Instagram care pare că a pus mâna pe o pereche ceva mai devreme. Tot respectivul are și o pereche de adidași dedicată lui White Walker. Aceste încălțări combină albul cu o nuanță de albastru foarte deschis.

Diferențele semnificative între aceste modele de Ultra Boost și cele normale sunt date, întâi de toate, de eticheta din partea posterioară a adidașilor. Apoi, șireturile au agleturi personalizate, dar și pe limba sneakerșilor. Cel mai important branding care face trimitere către serial se află pe insole.

Altfel, noii adidași sunt suficient de discreți în designul Game of Thrones încât să fie doriți chiar și de alte persoane, nu doar cei care sunt fani ai serialului. Prima dintre cele trei perechi va apărea în ianuarie, iar ulterior vor fi lansate și altele.