10 mai 2018 | 14:50

Galaxy S8 Lite este aproape de lansare și pare promițător

ACTUALITATE
Galaxy S8 Lite este aproape de lansare și pare promițător

Dacă ți-a plăcut foarte mult designul la Galaxy S8, dar ți l-ai fi dorit într-un pachet mai accesibil, sud coreenii se pregătesc să lanseze Galaxy S8 Lite.

Timp de câțiva ani, cei de la Samsung și-au făcut un obicei din lansarea unei variante mai accesibile de Galaxy S însoțită de sufixul Lite. Între timp, și-au diversificat atât de mult portofoliul de produse, încât ai fi crezut că o astfel de nomenclatură nu mai este utilă. Se pare totuși că realitatea este cu totul alta.

Pentru că brandul Galaxy S continuă să fie sinonim cu telefoane de calitate foarte bună, Samsung se pregătește să lanseze o versiune mai accesibilă de Galaxy S8. Aceasta va fi intitulată Galaxy S8 Lite și va împărtăși cea mai mare parte a particularităților de design cu smartphone-ul de acum un an. Diferențele vor exista la interior, când vine vorba de particularități hardware, după cum notează și computerblog.ro.

Încercând să-ți fure privirea, iminentul Galaxy S8 Lite va fi disponibil pentru achiziție în mai multe culori îndrăznețe. Versiunea într-un roșu metalic s-ar putea să fie cea mai atractivă, comparativ cu nuanțele tradiționale, negru, alb sau auriu.

Din imaginea de mai sus, telefonul pare să fie la fel ca Galaxy S8 Lite. Folosește același panou Infinity Display curbat pe margini, cu sticlă pe spate menită să faciliteze încărcarea wireless. Marginea de pe laterale va fi una metalică. Din păcate, pentru că vorbim de o versiune Lite, nu include pe spate senzorul cardiac dedicat din S8. Butonul pentru Bixby va fi în continuare inclus în ecuație, un detaliu care nu va încânta amatorii de Google Assistant.

În privința configurației hardware, Galaxy S8 Lite va folosi la interior un Snapdragon 660 de la Qualcomm cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Rezoluția s-ar putea să fie un pic mai mică decât în cazul telefonului de acum un an, 2220 x 1080 pixeli, în timp ce acumulatorul de 3000 mAh ar trebui să fie perfect pentru majoritatea scenariilor.

Conform speculațiilor din piață, Galaxy S8 Lite ar trebui să fie lansat în curând la prețul de achiziție de 450 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele