Samsung începe producția lui Galaxy Note 3 Lite

Samsung începe producția lui Galaxy Note 3 Lite

Exista numeroase zvonuri legate de o versiune mai ieftină a lui Samsung Galaxy Note 3, un Note 3 Lite. Producătorul nu a anunțat nimic oficial legat de acest model.

Samsung Galaxy Note 3 Lite

Zvonurile nu se opresc însă aici. Site-urile din afară scriu deja de faptul că acest Note 3 mai ieftin a intrat deja în producție. Dacă e să ne luăm după aceleași zvonuri, Samsung Galaxay Note 3 Lite nu va fi un terminal mai mic, ci va avea același ecran de 5.68 inci, diferența dintre cele două fiind că acest ecran va fi unul de tip LCD și nu AMOLED, și probabil configurația va fi una mai slabă. Samsung se spune că ar produce aproximativ 500.000 de astfel de modele în luna ianuarie și apoi aproximativ 1.500.000 în următoarea lună. Compania speră ca Note 3 Lite să reprezinte aproximativ 30 de procente din vânzările segmentului de smartphone-uri din seria Note.

Momentan nu știe nimeni care sunt planurile producătorului și ce urmărește cu acest produs. Având două dispozitive similare pe piață, unul ceva mai ieftin decât celălalt, nu va face decât să afecteze vânzările celui mai scump. Momentan logica nu există în aceasta discuție, sau nu o vedem noi. Pe de altă parte Samsung a mai avut strategii similare în trecut. Probabil intenția acestuia este să promoveze cât mai mult acest segment de produse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: