Samsung Galaxy A6 și A6 Plus copiază părțile bune de la Galaxy S9

Samsung Galaxy A6 și A6 Plus copiază părțile bune de la Galaxy S9

Samsung se pregătește de o lansare seriosă de terminale pentru segmentul de piață mainstream. Noile smartphone-uri vor fi Galaxy A6 și Galaxy A6 Plus.

La fel ca în anii trecuți, la scurt timp după lansarea smartphone-ului de top pentru anul în curs, Samsung portează particularități de design din Galaxy S pe telefoane mai accesibile. De această dată, părțile bune vor ajunge pe Galaxy A6 și Galaxy A6 Plus. La fel ca în cazul iPhone-urilor de la Apple, este important de reținut că versiunea Plus de Galaxy A6 va avea și câteva beneficii de funcționalitate, nu doar o diagonală mai mare.

Ambele variante de Galaxy A6 vor avea o ramă foarte subțire pe partea de sus și de jos a ecranului. Carcasa pare să fie realizată integral din metal cu un finisaj mat pe spate care arată foarte bine.

Panoul folosit va fi același Infinity Edge pe care au ajuns să-l îndrăgească amatorii de rame inexistente pe laterale. Senzorul de amprentă va fi prezent pe spatele ambelor dispozitive, dar doar Galaxy A6 Plus va include două camere principale pentru fotografii mai spectaculoase. case samsung galaxy a6 plus 2

Este îmbucurătoare prezența mufei de căști standard în colțul din dreapta jos, dar nu este foarte clar dacă procesul de încărcare/sincronizare se va efectua prin USB C sau microUSB. Cel mai probabil, va utiliza același USB C pe care îl vedem la celălalte terminale de top din ultimii ani ale producătorului.

Momentan, nu se cunoaște o dată precisă de lansare pentru noile dispozitive, dar nu ar trebui să mai avem foarte mult de așteptat. Fugitiv, gadgeturile și-au făcut deja simțită prezența pe Samsung.com.

[readmore]

În privința configurației hardware, Galaxy A6 va utiliza un SoC Exynos 7870 și 3GB RAM, în timp ce fratele său mai mare va face saltul până la 4GB RAM și un procesor Snapdragon 625. Ambele telefoane vor fi dual SIM.samsung galaxy a6 plus 2

Citește și: