Cele mai tari gadgeturi care levitează și pe care să le vrei în casa ta

Cele mai tari gadgeturi care levitează și pe care să le vrei în casa ta

Trăim în era tehnologiei și nimic nu poate exprima acest lucru mai bine decât un gadget care levitează – da, fix ca în desenele animate și ca în filmele SF.

Poate că oamenii de știință nu au vreun motiv serios pentru a face obiectele pe care le folosim zi de zi acasă să leviteze, dar atâta timp cât există clienți care vor așa ceva, își vor da toată silința să le creeze. La urma urmei, extravaganța este dorită – iar oamenii sunt dispuși să plătească mult pe ea.

Mai jos ai o listă cu obiecte ce pot levita și care transformă orice decor în ceva futuristic.

Pahare de cocktail care plutesc

levitatie gadget

Compania Levitating X a creat niște pahare de cocktail care transformă orice băutură într-un „spectacol ce sfidează gravitația”. Cu ajutorul unei tehnologii de suspensie electromagnetică, posesorii acestor pahare pot turna băuturi în pahare în timp ce acestea plutesc. Dacă lovești din greșeală un pahar și îl dai pe jos, e bine de știut că nu se va sparge, pentru că este făcut dintr-un material special.

Planta plutitoare

levitatie gadget

Un magnet special și o bază electromagnetică stau la baza acestei creații intrigante realizate de cei de la LYFE Levitating Plant Pot. O plantă obișnuită se transformă într-un spectacol pentru oricine vine la tine acasă în vizită. Mai mult, vasul plantei conține un sistem de scurgere special, care permite surplusului de apă să fie eliminat printr-un rezervor ascuns.

Boxa care levitează

levitatie gadget

Designerii de la Crazybaby s-au gândit că ar fi o idee bună ca boxele Bluetooth să îți aducă aminte de OZN-uri. Astfel, au creat Mars Levitating Speaker, „singura boxă auto-levitantă din lume”. Boxa Bluetooth poate levita liniștită deasupra unei boxe de bază atunci când îți pui muzică să asculți. Atunci când bateria sa scade sub 20%, boxa Bluetooth aterizează automat pe cea de sub ea.

Citește și:
Sursa: Futurism
Etichete: