Fujifilm ia în serios videografia și lansează X-H1

Fujifilm ia în serios videografia și lansează X-H1

În zona camerelor de dimensiuni rezonabile cu lentile interschimbabile, Fujifilm și-a propus să facă valuri cu noua sa cameră Fujifilm X-H1.

Cu un design clasic și hotărât, noua cameră Fujifilm X-H1 face o treabă foarte bună la a justifica un upgrade, indiferent care este camera ta la ora actuală. Noul vârg de gamă din categoria mirorrless APS-C a japonezilor este construit în jurul unui senzor X-Trans CMOS III de 24,3 megapixeli, capabil să imortalizeze 14 cadre la dimnesiunea reală în rafală.

Promovat ca fiind cea mai performantă cameră din seria X a producătorului, Fujifilm X-H1 are câte ceva pentru fiecare utilizator. Indiferent dacă investeși o sumă generoasă în această cameră pentru filmări sau fotografii, ai șanse foarte mari să obții rezultate remarcabile. În privința capturii video, generează clipuri video 4K în DCI cu 4096 x 2160 pixeli.

Pentru prima oară într-o cameră a companiei, noul X-H1 incorporează un sistem de stabilizare pe 5 axe in body. Același body denotă un grad sporit de anduranță pe termen lung, particularitate desprinsă și din faptul că rezistă fără probleme la apă și praf. Gripul este un pic mai generos decât la alte modele din seria X, pentru o precizie mai mare și un confort sporit la cadrele dificile.

Fujifilm X-H1

Cele două rotițe de deasupra te ajută să ajustezi pe de o parte timpul de expunere și ISO-ul, iar pe partea cealaltă, preseturile de captură și tipurile de focus. În contextul în care nu pierzi timp navigând prin meniuri, ele reprezintă un beneficiu important. Tot deasupra există un mic display pentru afișarea parametrilor de captură, F-stop, ISO, tip de captură și timp de expunere. Dacă nu preveri viewfinder-ul OLED electronic cu 3,69 milioane de puncte și 0,75x factor de mărire, poți opta pentru display-ul de trei inci și 1,04 milioane de puncte rabatabil în trei direcții.

[readmore]

Videografii vor aprecia noul Fujifilm X-H1 pentru abilitățile de captură în 4096 x 2160 pixeli cu 24 FPS sau 3840 x 2160 pixeli cu 30 FPS. Bitrate-ul maxim este de 200Mbps. Dacă ai nevoie de o viteză un pic mai mare, poți merge pe Full HD 1080p cu 120FPS. Conectica include Wireless N și Bluetooth 4.0. Prețul pentru noua cameră este de 1900 de dolari începând cu luna martie a acestui ani.