Fujifilm X-A3 este ce mai accesibil și atrăgător mirrorless al companiei

Cu un accent pe linii de design clasice, noul Fujifilm X-A3 nu se distanțează foarte mult de formatul abordat de producător cu această linie de produse, dar rezultatul final e mai ieftin și mai bun.

În încercarea de a atrage și mai mulți utilizatori în curtea aparatelor foto semi-profesionale, japonezii de la Fujifilm tocmai au anunțat cel mai accesibil mirrorless al lor. Ilustrat în imaginea de mai sus, acesta este disponibil în mai multe nuanțe de culoare, roz, maro și negru, dar cele mai importante sunt particularitățile sale performanță.

Un upgrade important față de Fujifilm X-A2, gadgetul nu doar arată foarte bine, dar va reuși cu siguranță să impresioneze doritorii de fotografii de vacanță realizate cu stil. Față de X-A2, care era construit în jurul unui senzor de 16,3 megapixeli, noul X-A3 utilizează un senzor de 24,3 megapixeli. Față de modelele mai scumpe ale producătorului, merită reținut că vorbim de un senzor CMOS APS-C și nu un X-Trans, cu o rezoluție efectivă mai mare, pe care îl găsiți în X-Pro2 și X-T10.

Fujifilm X-A3 va fi unealta perfectă pentru selfie-uri de calitate sporită, datorită ecranului rabatabil la 180 de grade. În teorie, acest tip de ecran nu este neapărat o inovație în aparatele producătorului, dar o nouă balama a permis saltul de la 175 la 180 de grade. Un sistem de detectare a zâmbetelor și un algoritm pentru reproducerea fidelă a tonurilor pielii vor facilita, de asemenea, obținerea unor selfie-uri numai bune de adunat like-uri pe Facebook.

În ceea ce privește celelalte specificații, pe lângă aspectul old-school, X-A3 se mândrește cu 77 de puncte de autofocus, abilitatea de a filma Full HD cu 60 de cadre pe secundă și, nu în ultimul rând, compatibilitatea cu o linie foarte stufoasă de obiective. Prețul de achiziție, începând cu octombrie, va fi de 600 de dolari pentru kitul cu un obiectiv de 16-50mm f/3.5-5.6 OIS II.

14:56 27.08.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video