Sezonul 7 din Fortnite aduce o mulțime de lucruri noi

Sezonul 7 din Fortnite aduce o mulțime de lucruri noi

Fortnite a ajuns al cel de-al șaptelea sezon de joc, iar noul update vine cu o mulțime de noutăți pentru pasionații de battle royale.

În cadrul noului sezon din Fortnite, există și o tematică de iarnă, că tot se apropie sărbătorile. Zona sud-vestică a hărții este acum acoperită de zăpadă. Au apărut și trei noi regiuni aici: Frosty Flights, Polar Peak și Happy Hamlet. Ai grijă când dai de gheață, pentru că vei aluneca dacă te grăbești. Alte zone mai vechi, precum Flush Factory și Greasy Grove au fost transformate.

Cele mai noi vehicule din joc sunt avioanele X-4 Stormwing, care îți permit să efectuezi atacuri aeriene. Avanposturile de expediție sunt locuri în care poți găsi avioane. Un plus de mobilitate vei primi și datorită tirolienelor, pe care le poți folosi pentru a ajunge rapid din zone înalte spre cele joase, ba chiar și invers.

Mai multe arme și obiecte au fost retrase din joc, odată cu debutul sezonului 7 în Fortnite. Astfel, va trebui să renunți la Shadow Stones, Clingers, Chillers, Port-a-Fort, Shockwave Grenades și Double Barrel Shotgun. În schimb, există acum skinuri personalizabile pentru

Sezonul 7 din Fortnite vine și cu modul Creative de acum. Astfel, de acum ai posibilitatea să îți personalizezi propria insulă privată, pe care o poți folosi ulterior apoi.

Fortnite s-a lansat în iulie 2017, ca un shooter tradițional, mai apropiat de Overwatch, decât de PlayerUnknown`s Battlegrounds. În septembrie 2017 a fost introdus modul de joc Battle Royale care, între timp, a devenit vital pentru succesul la scară largă al jocului. Ultima statistică făcută publică de dezvoltatori a fost că în luna ianuarie a acestui an fusese descărcat de 45 de milioane de ori.

Citește și: