Fortnite, cel mai serios concurent pentru PUBG, ajunge pe iPhone și iPad

Fortnite, cel mai serios concurent pentru PUBG, ajunge pe iPhone și iPad

La scurt timp după lansarea sa oficială pe PC și console, Fortnite este disponibil acum pe iPhone și iPad, fără invitație sau vreun proces complicat de înregistrare.

Concurența dintre cele mai populare jocuri de tip Battle Royale se întețește. Atât PlayerUnknown`s Battleground, cât și Fortnite sunt disponibile acum pe mobile. La doar câteva săptămâni după cei Epic Games a anunțat că a început să ofere Fortnite pe bază de invitație posesorilor de iDevice-uri, PUBG a fost lansat în variantă finală atât pe iOS, cât și pe Android.

Posesorii de Android vor mai avea un pic de așteptat până când vor putea să experimenteze îndrăgitul Fortnite Battle Royale în deplasare. Dacă ai însă un iPhone sau iPad, din acest moment, îl poți descărca gratuit și te poți bucura de o experiență de gaming impresionantă într-un univers incredibil de spațios.

Jocul a ieșit din beta și nu mai trebuie să te rogi de un prieten să-ți ”arunce” o invitație. Este disponibil oricui are un smartphone sau o tabletă recentă.

Nu există o promisiune clară vizavi de momentul în care ar trebui să ajungă pe Android, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni. Pentru a-l jucat pe iOS însă, ai nevoie de un smartphone sau o tabletă din ultimii câțiva ani. Nu poate fi jucat decât pe un iPhone 6S/iPhone SE sau mai nou.

Pe iPhone 6 sau 5S nu funcționează. Merge în schimb pe iPad Air 2, iPad Mini 4, iPad Pro și iPad 2017. Oricare dintre gadgeturile de mai sus trebuie să ruleze iOS 11 pentru a putea rula Fortnite.

Este important de reținut că experiența de gaming va fi una cross-platform și s-ar putea să întâmpini un jucător care utilizează un mouse și o tastatură, în timp ce tu te chinui cu controale virtuale afișate pe touchscreen. Ține doar de tine să te obișnuiești cu această diferență de forțe.