Fortnite pe Android e și pe aceste telefoane, nu doar pe Galaxy Note 9

Fortnite pe Android e și pe aceste telefoane, nu doar pe Galaxy Note 9

Utilizatorii de Android visează de mult timp să pună mâna pe Fortnite, iar odată cu dezvăluirea noului Galaxy Note 9, au devenit mai clare condițiile în care îl poți juca pe un smartphone cu platforma creată de Google.

La finalul săptămânii trecute, au apărut primele detalii legate de lansarea Fortnite pe Android sub forma unui joc disponibil în exclusivitate pe terminale Samsung. Se știa că va fi vorba de exclusivitate temporară, dar nu știam dacă se va rezuma doar la Galaxy Note 9.

Dintr-un punct de vedere, dacă sperai să te joci cât mai repede Fortnite pe mobil, este bine de știut că nu ai nevoie de cel mai nou și mai scump smartphone al sud coreenilor. De o experiență similară pe partea de gaming, te vei bucura dacă ai un Galaxy S9 sau S9 Plus, Galaxy Note 8, Galaxy S8 sau S8 Plus, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Tab S4 și Galaxy Tab S3.

Momentan, Fortnite pe Android este disponibil în beta, cum s-a întâmplat și cu versiunea de iPhone în primele luni de la lansare. Pentru a ți-l instala pe unul dintre terminalele menționate mai sus, ai nevoie de Samsung Game Launcher. Acolo vei găsi kitul de instalare și poți iniția descărcare.

Există totuși un avantaj în Fortnite dacă decizi să-l joci pe Samsung Galaxy Note 9. În funcție de preferința personală, vei primi 15.000 de V-Buck utilizabili in-game, echivalentul a aproximativ 150 de dolari reali. Alternativa ar fi să renunți la banii virtuali pentru o pereche de căști AKG cu anulare a zgomotului de fond.

Dacă vrei atât banii virtual, cât și căștile, te costă 99 de dolari pe lângă prețul telefonului. Dacă te joci Fortnite pe Note 9 sau Tab S4, te vei bucura de un costum deosebit pentru personajul tău intitulat Fortnite Galaxy Skin.

Dacă nu te afi în posesia unui smartphone Samsung de top, poți accesa această adresă și te poți înscrie să fii notificat prin email în momentul în care va fi disponibil și pe gadgeturile altor producători.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: