Firea a revenit pe Facebook după ce a cenzurat masiv comentariile

Firea a revenit pe Facebook după ce a cenzurat masiv comentariile

Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, are o pagină oficială de Facebook. Sau avea, până în seara zilei de 11 iunie. După aproape o zi de pauză, pagina a revenit, dar nu fără cenzură.

Gabriela Firea a fost huiduită de public în timpul ceremoniei dedicate Simonei Halep. A revenit pe Facebook cu un mesaj în care acuza o conspirație la adresa ei. Postarea a rămas, doar că au dispărut în masă comentariile negative.

La ora publicării acestui articol, erau 127 de comentarii aprobate. Majoritatea erau pozitive la adresa lui Firea.

firea facebook pagina

Supărarea lui Firea a început după ora 20, când era organizată o festivitate pentru Simona Halep pe Arena Națională. Când a ținut discursul prin care voia să-i înmâneze sportivei un buchet de flori, publicul a început s-o fluiere. N-a durat prea mult și aceasta a părăsit scena.

La ora 21.21 a apărut pe pagina oficială un mesaj în care acuza conspirații, Soros și că oamenii sunt plini de venin, au organizat această umilire publică. „De dimineață, însă, aparatul soroșist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acțiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de știri false și comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep”, se arată în respectivul mesaj acum disponibil.

În mai puțin de-o oră, pagina primarului a dispărut. Erau prea multe comentarii negative, iar echipa de social media nu ținea pasul. Între timp, problema a fost rezolvată. Comentariile au fost șterse, au rămas cele pozitive, cele de felicitare.

[readmore]

Internetul n-a ratat însă ocazia. Firea a devenit subiect de meme, în special cu „fuga” de pe scenă. Le-am adunat pe cele mai frumoase aici. Vor fi istorice pentru momentul în care un politician a încercat, din nou, să se agațe de imaginea unui sportiv, iar publicul n-a fost de acord.

Altfel, dacă vrei să vezi mesajul integral prin care Firea și-a găsit scuze pentru reacția negativă a publicului, mai jos găsești mesajul publicat pe 11 iunie.

Citește și:
Etichete: