FIFA 19 primește cele mai interesante moduri de joc de până acum

FIFA 19 primește cele mai interesante moduri de joc de până acum

FIFA 19 se apropie de lansarea din toamnă, iar de la EA aflăm că vei primi noi moduri de joc, mai distractive decât cele clasice.

Modul Kick Off, pe care probabil deja îl cunoști, are parte de o transformare radicală în ediția FIFA 19, unde vei putea să te distrezi mult mai mult. În meniul de joc vei găsi acum și seturi de reguli opționale, sau ”House Rules”. Unul dintre aceste moduri este ”No Rules”, iar asta presupune că arbitrul va fi pe teren, dar nu va fi altceva decât un simplu spectator: nu vei primi avertizări pentru faulturi sau ofasiduri, printre altele.

Probabil cel mai interesant mod de joc pregătit de EA pentru FIFA 19 este Survival. Aici, de fiecare dată când marchezi un gol, vei pierde un jucător de pe teren. Un astfel de mod de joc ar trebui chiar să ducă la meciuri echilibrate, chiar dacă skill-ul fiecărui jucător e diferit. În plus, în acest mod, scopul final e să fii trimis la vestiare cât mai repede.

Dacă în fotbalul clasic, pierzi un meci dacă ai mai puțin de șapte jucători, în FIFA 19 vei câștiga meciul când ajungi într-o asemenea situație.

În același meniu cu ”reguli de-ale casei” vei găsi și Long Range: aici, fiecare gol apare dublu pe tabela de scor dacă ai înscris din afara careului. Headers și Volleys sunt alte variante de joc, unde doar loviturile cu capul sau cele din voleu pot aduce un gol valabil. Poți să mai găsești și alte câteva setări minore de joc, iar toate ar trebui să te ajute să te distrezi mai mult ca de obicei.

Jocul apare pe 28 septembrie, dar dacă ai Origin Access Premier, vei primi acces la acesta mai devreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: pcgamer.com
Etichete: