Neversea 2018: câteva mii de bilete s-au vândut ca pâinea caldă

Neversea 2018: câteva mii de bilete s-au vândut ca pâinea caldă

Festivalul Neversea se anunță a fi un succes și anul acesta dacă ții cont că în 24 de ore stocul de 5.000 de abonamente a fost epuizat. Nu-ți face griji, dacă n-ai apucat să ți-l iei, organizatorii vor suplimenta ofertele promoționale.

Anul acesta, Neversea ține cu o zi în plus, față de anul trecut, ceea ce nu poate decât să te bucure. Locația nu este cunoscută. Cel mai probabil va fi anunțată când va fi prezentat și line-up-ul. În orice caz, festivalul se va ține pe plaja din Constanța. Nici nu mai contează pe care, atât timp cât pe cele șapte scene vor urca artiști internaționali, nume noi pentru scenele din România, dar și vechi.

Pe 7 februarie au fost puse în vânzare și 5.000 de abonamente pentru Neversea. Acestea se va desfășura între 5-8 iulie. Stocul a fost epuizat imediat, astfel că organizatorii vor mai avea oferte promoționale, ca să-ți poți cumpăra abonamentul de patru zile la un preț de 400 de lei.

Nu se știu exact câte astfel de abonamente vor mai fi puse în vânzare. Cel mai probabil numărul va fi anunțat în ziua punerii în vânzare. În orice caz, fii pe fază.

E interesant că organizatorii Neversea se ocupă și de Untold. Anul acesta, vor avea mult de treabă, ținând cont că o lună mai târziu se vor ocupa și de Untold, festivalul fenomen ținut la Cluj. Ține cont, pentru bugetul tău, că anul acesta e și Electric Castle. Tot la Cluj, dar în afara orașului.

În cele trei zile de festival din 2017, la Neversea au participat aproximativ 153.000, un număr surprinzător de mare mai ales pentru organizatori. Peste 100 de artiști au urcat pe scene, unii dintre ei au venit în premieră în România, ca Rita Ora sau Dua Lipa.

Experiența și evenimentul a prins bine și Constanței. În cele trei zile de festival, capitalul orașului a depășit 20 de milioane de euro. Firesc, consumul făcut de participanții la festival a fost contabilizat tot la bugetul orașului și în buzunarul comercianților și celor care au oferit cazare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: